Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Napovedujemo

7. dan ravnanja s človeškimi viri - KREATIVNOST KADROVSKE FUNKCIJE V KRIZI

7. dan ravnanja s človeškimi viri - KREATIVNOST KADROVSKE FUNKCIJE V KRIZI

3.10.2014 - Dogodek organizira Sekcija za ravnanje s človeškimi viri. Pridružite se nam v četrtek, 9. oktobra 2014, ob 8.30 v konferenčni dvorani hotela Šport na Otočcu. V sklopu dneva bomo tudi tokrat, sedmo leto zapored, podelili priznanje Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri.

Kadrovska funkcija in z njo povezane naloge postajajo v času gospodarske krize vse zahtevnejše. Ravnanje s človeškimi viri dobiva strateško vlogo, to pa zahteva ustrezne prilagoditve, iznajdljivost in spremembe. Zato bo tema letošnjega, že 7. dne ravnanja s človeškimi viri, ki ga organizira Sekcija za ravnanje s človeškimi viri, Kreativnost kadrovske funkcije v krizi.

Predavatelji dneva: dr. Velimir Srića, dr. Nada Zupan in dr. Eva Boštjančič. V sklopu dneva bomo tudi tokrat, sedmo leto zapored, podelili priznanje Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri. S prejemnikom priznanja bo potekal pogovor, ki ga bo vodila dr. Nada Zupan.

Vljudno vabljeni, da se nam v četrtek, 9. oktobra 2014, ob 8.30 pridružite v konferenčni dvorani hotela Šport na Otočcu.

PROGRAM >

PRIJAVNICA >

Za dodatna pojasnila pokličite na telefonsko številko 07 33 22 185 ali pišite na nina.sab@gzdbk.si.

Nazaj