Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Slovesnost ob podelitvi priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost (PRSPO) za leto 2014

Slovesnost ob podelitvi priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost (PRSPO) za leto 2014

7.5.2015

Vladni odbora za priznanja Republike Slovenije se je odločil, da bo najvišji slavnostni dogodek podelitve priznanj PRSPO 2014 najboljšim oziroma poslovno odličnim organizacijam letos organiziral v Novem mestu, in sicer v Kulturnem centru Janeza Trdine. Slavnostna podelitev priznanj PRSPO 2014 bo potekala 14. maja 2015, ob 19. uri. Slavnostni govornik pa bo predsednik Odbora za priznanja, minister Zdravko Počivalšek.

Podelitev priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost (PRSPO) kot najvišje državne nagrade na področju kakovosti in odličnosti poslovanja je tradicionalen dogodek, ki ga najvidnejši predstavniki uspešnih slovenskih organizacij nikakor ne zamudijo. Priznanje se podeljuje tistim najboljšim organizacijam, ki so v slovenskem prostoru dokazale poslovno odličnost tako pri poslovnih rezultatih kot tudi pri delovanju organizacije kot celote po zgledu in merilih (evropske) nagrade za odličnost (EFQM Excellence Award - EEA).

Priznanje prejmejo organizacije, ki so zgledi v slovenskem prostoru, izbrane izmed dobitnikov najvišjih točk v svoji kategoriji. V okviru slovesnosti se razglasijo tudi finalisti oz. dobitniki diplom za uvrstitev v ožji izbor in dobitniki mednarodno veljavnih certifikatov EFQM sheme "Priznani v odličnosti - Recognized for Excellence".

Finalisti priznanja RS za poslovno odličnost PRSPO 2014 >

Svojo udeležbo na dogodku lahko potrdite prek spletne prijavnice ali elektronske pošte na naslov prspo.mirs@gov.si, najkasneje do 11. maja 2015.

Nazaj