Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Sejmi

Že petič pod okriljem GZDBK na Kariernem sejmu MOJE DELO

14.10.2015

 

Podjetja Dolenjske in Bele krajine se zavedajo pomena zaposlenih pri uspešnosti delovanja. Interes sodelujočih podjetij je, da se predstavijo kot privlačen delodajalec in razrešijo svoje težave ob morebitnem pomanjkanju določenih kadrov. Prav zato so se nekatera dolenjska in belokranjska podjetja odločila, da se skupaj, pod okriljem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, predstavijo na Kariernem sejmu MOJE DELO 2015, ki je potekal 15. oktobra 2015 v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Na letošnjem sejmu se je predstavilo osem podjetij, članov GZDBK: Adria MobilAkrapovičKrkaRevozTerme KrkaTPVTrimo in Zavarovalnica Tilia. Naš regijski nastop na vseslovenskem sejmu smo letos podkrepili tudi z udeležbo Mestne občine Novo mesto, s čimer smo želeli obiskovalcem sejma približati življenje in delo v prestolnici naše regije.

V sklopu sejemske predstavitve je potekalo tudi predavanje z naslovom Življenje in delo v dolenjski prestolnici. Po predavanju smo izvedli žrebanje obiskovalcev sejma. 7 srečnih izžrebancev bo za unikatno nagrado prejelo spoznavni pogovor z županom Mestne občine Novo mesto Gregorjem Macedonijem in direktorjem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine Tomažem Kordišem v mesecu novembru.

Na sejmu smo obiskovalce, kakor tudi vse sodelujoče razstavljavce seznanili s projektom APP, ki ga je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja v letih 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Skupen sejemski nastop se je zopet izkazal kot pozitivna, sinergijska in inovativna izkušnja vseh udeleženih.  

Vabljeni k ogledu fotogalerije.

Nazaj