Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Tudi letos pod okriljem GZDBK na karierni sejem MOJE DELO

Tudi letos pod okriljem GZDBK na karierni sejem MOJE DELO

24.5.2016

Skupni sejemski nastop, ki smo ga kot regija izvedli oktobra 2015, je bil peti zapored. Izkazal se je kot pozitivna, sinergična in inovativna izkušnja vseh udeleženih, zato sejemski nastop pod okriljem GZDBK organiziramo tudi letos.

Osrednji slovenski Karierni sejem MOJE DELO bo letos potekal 5. oktobra 2016 v Cankarjevem domu v Ljubljani. Na sejmu se bodo predstavili številni slovenski delodajalci. Zatorej izkoristite izjemno priložnost in se na sejmu predstavite kot uspešno podjetje, v katerem delajo uspešni zaposleni!

Preteklo leto so regijo pod okriljem GZDBK zastopala podjetja Adria Mobil, Akrapovič, Krka, Revoz, Terme Krka, TPV, Trimo in Zavarovalnica Tilia. Predstavitev regije pa je popestrila s svojo udeležbo tudi Mestna občina Novo mesto.

Vabimo vas, da se v regijski druščini letos znajdete tudi vi. Vašo prijavo za sodelovanje na skupnem sejemskem nastopu pričakujemo najkasneje do četrtka, 16. 6. 2016, na elektronski naslov gzdbk@gzdbk.si.

Število mest za udeležbo je omejeno.

Najpogostejši zadržki tistih, ki se prvič odločate za skupinski sejemski nastop, so povezani z mislijo »saj trenutno ne zaposlujemo«. Dejstvo je, da v današnjih časih redki zaposlujejo. Je pa tudi res, da si mora vsako dobro podjetje nenehno prizadevati za izboljševanje ugleda, saj tako pride med tiste v katerih si ljudje želijo delati. To je še posebej pomembno, ko gre za ključne kadre in strokovnjake, ki lahko izbirajo, kje si želijo delati. Prepoznavna ugledna podjetja nimajo potrebe vlagati posebnih naporov v iskanje uspešnih sodelavcev, saj jim ti sami trkajo na njihova vrata.

 

Za dodatna pojasnila pokličite na telefonsko številko 07 3322 185 ali pišite na nina.sab@gzdbk.si

 

 

Nazaj