Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Promocija zdravja na delovnem mestu – 8. spletni newsletter

Promocija zdravja na delovnem mestu – 8. spletni newsletter

24.6.2016

V okviru projekta »Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu« je izšla osma številka newslettra s področja promocije zdravja na delovnem mestu z naslovno temo Ukrepi za lažje usklajevanje dela in družine.

Podaljševanje delovnega časa v zasebni čas oz. prepletanje obeh področij življenja je za marsikaterega zaposlenega postalo vsakodnevna realnost. V osmi številki spletnega newslettra s področja promocije zdravja na delovnem mestu pišemo o ukrepih promocije zdravja na delovnem mestu, ki so namenjeni doseganju in ohranjanju ustreznega ravnovesja med delom in družino.

V tokratni številki preberite:

  1. Usklajevanje dela in družine - izziv za delodajalce
  2. Vsi ukrepi, ki učinkujejo na pozitivno, vključujočo organizacijsko kulturo so za podjetje in zaposlene dragoceni: Intervju z Alešem Kranjcem Kušlanom, direktorjem Ekvilib Inštituta
  3. S spreminanjem navad do osebnostnega trajnostnega razvoja: Predstavitev dobre prakse podjetja Saubermacher - Komunala Murska Sobota d.o.o.
  4. Novice, raziskave in zanimivosti s področja promocije zdravja na delovnem mestu
  5. Napovednik aktualnih dogodkov
  6. Ali skrbite za vaše notranje ravnovesje med delom in družino?

8. spletni newsletter > 

Želimo vam prijetno branje!

Projekt »Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu« je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

 

Foto: imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Nazaj