Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Kaj spremenjen algoritem prikaza novic na Facebooku pomeni za podjetja?

Kaj spremenjen algoritem prikaza novic na Facebooku pomeni za podjetja?

17.1.2014 - Facebook je spremenil pravila igre za objave, zato so številna podjetja pred kratkim opazila upad vidnosti njihovih objav. Zaradi uvedbe novega algoritma prikazovanja novic, bodo te odslej dobro vidne le, če bodo podjetja plačala za njihovo »vidnost« oziroma če jih bodo uporabniki množično všečkali, komentirali in delili. Neplačane objave so sedaj redkeje prikazane med novicami uporabnikov, ki so všečkali določeno...
Več …

Spirit Slovenija

Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na investicijsko-nepremičninskih sejmih v tujini

Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na investicijsko-nepremičninskih sejmih v tujini

13.1.2014 - Mednarodni investicijsko-nepremičninski sejmi predstavljajo stičišče investitorjev, industrijskih razvijalcev in nosilcev investicijskih projektov, arhitektov in inženirjev, finančnih skladov ter nacionalnih in lokalnih razvojnih agencij. Investicijsko-nepremičninski sejmi so zato tudi idealno izhodišče slovenskim podjetjem, ki iščejo tujega investitorja oz. partnerja za razvoj investicijskega projekta.
Več …

Republika Srbija objavila carinsko tarifo za leto 2014

Republika Srbija objavila carinsko tarifo za leto 2014

10.1.2014 - Vlada Republike Srbije je objavila  Carinsko tarifo za leto 2014. Vsi izdelki s poreklom iz EU, z izjemo nekaterih kmetijskih proizvodov, so pri uvozu v Republiko Srbijo oproščeni plačila carine. Takšna ureditev je v skladu s Sporazumom o stabilizaciji in pridružitvi Srbije z EU. Prevod besedila je mogoč z uporabo  www.konvertor.co.rs.   Vir: Izvozno okno Foto: potowizard/freedigitalphotos.
Več …

Obvestilo o uvedbi KLASIUS-a

Zavod RS za zaposlovanje je pri evidentiranju izobrazbe pričel uporabljati KLASIUS.

9.1.2014 - 1.1.2014 je Zavod RS za zaposlovanje prešel na uporabo Klasifikacijskega sistema izobraževanja in usposabljanja (KLASIUS), ki je nadomestil Šifrant poklicne in strokovne izobrazbe ZRSZ. Prehod na KLASIUS ne pomeni le prehoda na uporabo klasifikacije, ki je nacionalni standard, ampak odpira tudi možnost povezovanja s koncepti in standardi, ki jih uporablja in razvija mednarodna skupnost (predvsem Evropska unija).
Več …

Informativni dnevi Obzorje 2020

Informativni dnevi  Obzorje 2020

8.1.2014 - INFORMATIVNI DAN OBZORJE 2020 "VARNA, ČISTA IN UČINKOVITA ENERGIJA" IN "EURATOM"   Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport vas v sodelovanju z Ministrstvom za infrastrukturo in prostor in Ministrstvom za kmetijstvo in okolje vabi na informativni dan, ki bo namenjen podrobnejši predstavitvi aktualnih razpisov in programov na tematskem področju »Varna, čista in učinkovita energija« in »EURATOM«.
Več …

1 3 4 5 6 7