Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Zbor članov Sekcije za informatiko s predavanjem Inovativno poslovno okolje in pripravljenost na spremembe

Program

13.00 uradni del zbora članov
13.30 predavanje
15.00 zaključek

Trajanje: 2 uri

Kotizacija

Dogodek je namenjen samo članom GZDBK - udeležba brezplačna.

 

Sekcija za informatiko

Kdaj: sreda, 5. junij 2013, ob 13.00
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Na zbor članov vabimo vse dosedanje člane Sekcije za informatiko, kakor tudi vse ostale, ki bi to želeli postati. Članstvo v sekciji je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih naših članov. Po zboru članov vas vabimo na predavanje Inovativno poslovno okolje in pripravljenost na spremembe.

Vljudno vabljeni!

Pristopite k sekciji! PRISTOPNA IZJAVA SI

 

Dnevni red zbora članov Sekcije za informatiko

 

  1. Odprtje zbora članov Sekcije za informatiko
  2. Sprejem poročila o delu v obdobju 2012/2013
  3. Predstavitev in sprejem programa dela za obdobje 2013/2014
  4. Razno

 

Predavanje Inovativno poslovno okolje in pripravljenost na spremembe

Predavatelj: Zoran Korenjak, NLP Master-Practitioner INLPTA

Namen predavanja je odgovoriti na vprašanje - kako lahko k razvoju inovativnega poslovnega okolja prispevamo kot posamezniki in kot upravljavci informacijskega sistema? Edina stalnica današnjega poslovnega sveta so spremembe. Znanje samo po sebi ni več dovolj, potrebujemo pripravljenost na spremembe na osebnem in poslovnem nivoju. Informacijski sistemi so postali popolnoma integrirani v vse pore poslovanja kar pomeni, da so lahko gonilo inovativnosti in razvoja ali pa vir omejitev in težav. Na predavanju boste imeli priložnost spoznati informacijske sisteme iz drugačnega zornega kota. Spoznali boste, katera je skupna komponenta vseh informacijskih sistemov, ki je tudi vir inovativnosti in zaradi katere informacijski sistemi sploh obstajajo.

Predavatelj ima dvajset let izkušenj na področju razvoja in vzdrževanja informacijskih sistemov. Kot iMoover Coach v okviru svojega podjetja ZoNET izvaja predavanja, delavnice in seminarje za podjetja, ki želijo omogočiti osebni razvoj zaposlenim, izboljšati klimo v podjetju ter vzpostaviti učinkovit sistem vodenja in motiviranja zaposlenih. Sodeluje s fakultetami, kjer občasno izvaja gostujoča predavanja. Pripravlja in izvaja programe razvoja in usposabljanja kadrov. Kot svetovalec za osebni razvoj in terapevt podpira posameznike pri doseganju osebnih ciljev ter ohranjanju duševnega in fizičnega zdravja. Pri svojem delu uspešno združuje znanja in izkušnje iz področja razvoja in vzdrževanja informacijskih sistemov ter razvoja in usposabljanja kadrov. Vse kar uči in predstavlja vsakodnevno uporablja pri svojem delu. Pri delu uporablja integralni sistematični pristop na podlagi razumevanja kako posameznikova osebnost vpliva na uspešnost podjetij pri reševanju problemov in servisiranju strank.

 

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 3. 6. 2013.

Dodatna pojasnila: Andreja Vidrih, 07 33 22 184, andreja.vidrih@gzdbk.si