Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Obisk podjetja REVOZ in zbor sekcije ter društva

Program

10.45 registracija udeležencev pred začetkom dogodka
11.00 začetek
14.30 zaključek

Trajanje: 4 ure

Kotizacija

Dogodek je namenjen le članom GZDBK in DKD DBK, udeležba je brezplačna. Obvezna predhodna prijava udeležbe. Ob prijavi udeležbe nam v e-prijavnico.

 

Dogodek organizira Sekcija za ravnanje s človeškimi viri v sodelovanju z Društvom za kadrovsko dejavnost Dolenjske in Bele krajine in s podjetjem REVOZ, d. d.

                   







Kdaj
: torek, 9. maj 2017, ob 10.45 
Kje: v podjetju REVOZ (Belokranjska cesta 4, Novo mesto)

Namen in cilj dogodka:
Sekcija za ravnanje s človeškimi viri (SRČV) tesno ter sinergično sodeluje z Društvom za kadrovsko dejavnost Dolenjske in Bele krajine (DKD DBK) že od svojega ustanovnega dne (20. februarja 2008). Tako redno in konstruktivno združujemo moči in skupaj, že vrsto let, organiziramo številne dogodke in srečanja z aktualnimi vsebinami za kadrovike ter vodilne menedžerje naše regije ter vse tiste, ki se s tem področjem pri svojem delu posredno ali neposredno srečujejo. Tokrat četrtič zapored, v skupnem dogodku, organiziramo, tako zbor članov društva, kot zbor članov sekcije. Oba zbora bosta skupaj potekala eno uro (vsak po pol ure). Po obeh zborih bo sledila predstavitev HRM prakse podjetja REVOZ.

Revoz je edini proizvajalec avtomobilov v Sloveniji. Podjetje, katerega lastnik je francoski Renault, je že vrsto leto med največjimi slovenskimi izvozniki. Tudi po prihodkih se uvršča v sam vrh slovenskih podjetij. Tovarna Revoz je v celoti vključena v sistem Renaultove Direkcije proizvodenj in logistike, ki povezuje evropske tovarne, ki izdelujejo osebna in lahka gospodarska vozila. Vsi projekti, ki se uvajajo na ravni Direkcije proizvodenj, se enakovredno uvajajo tudi v Revozu. Revoz je edina tovarna, v kateri nastajata uspešna Renaultova modela twingo 3. generacije (proizvodnja twinga 2. generacije je se je ustavila 31. julija 2014), proizvodnja clia II za severnoafriški trg pa se je ustavila maja 2015, od septembra 2014 dalje izdelujemo tudi smart forfour, ki ga novomeški Revoz proizvaja za Daimler, v okviru partnerstva med Zvezo Renault Nissan in Daimlerjem. Ti modeli so namenjeni predvsem evropskemu tržišču, saj v povprečju že 2 odstotka letne proizvodnje zadovoljijo potrebe domačega trga. Z namenom zagotoviti odličnost poslovanja smo v Revozu že pred leti razvili sistem zagotavljanja kakovosti, ki ga zdaj le še potrjujemo v okviru rednih presoj ISO 9001. O ustreznosti ravnanja z okoljem ter o nenehnem prizadevanju za trajnostni razvoj pa priča že leta 1999 pridobljen certifikat ISO 14001.

Skupina Renault je večinski lastnik Revoz že od leta 1991, ko je imela v lasti 54-odstotni delež kapitala. Nato je leta 2001 ta delež povečala na 66,68 odstotka, 22. decembra 2003 pa odkupila še preostale delnice in v začetku leta 2004 postala 100-odstoten lastnik družbe.

 

Vljudno vabljeni!

Mojca Novak, predsednica Sekcije za ravnanje s človeškimi viri (SRČV)

Martina Brec, pedsednica Društva za kadrovsko dejavnost Dolenjske in Bele krajine (DKD DBK) 

Program dogodka:



09.30 - 10.45: Voden ogled proizvodnje
Ta bo mogoč le za omejeno skupino udeležencev. Zato vse prijavljene udeležence pozivamo, da nam pisno dodatno sporočijo na nina.sab@gzdbk.si, v kolikor so zainteresirani tudi za voden ogled proizvodnje, najpozneje do ponedeljka, 8. maja do 12.00 ure. Za to skupino se bo naš dogodek pričel na recepciji Revoza, kjer se bomo zbrali ob 9.20 in na ogled šli točno ob 9.30 uri. Za ostale pa velja, da se dogodek prične z registracijo udeležbe med;


10.45 - 11.00: Registracija udeleležbe

11.00 Uvodni nagovor gostitelja
11.05 Uvodni nagvor direktorja GZDBK, Tomaža Kordiša

11.10 - 11.40: 
Zbor članov Sekcije za ravnaje s ČV pri GZ DBK

  1. Otvoritev zbora članov in izvolitv članov izvršilnega odbora
  2. Poročilo o delu v letu 2016
  3. Sprejem poročila 
  4. Predlog programa dela za leto 2017
  5. Ostalo 

11.40 - 12.10: Zbor članov DKD DBK

  1. Odprtje zbora članov 
  2. Poročilo o delu v letu 2016
  3. Sprejem poročila
  4. Predstavitev programa dela za leto 2017 
  5. Ostalo

12.10 - 13.00: Kadrovski in razvojni izzivi podjetja REVOZ

13.00 - 13.30: Druženje s pogostitvijo




KAKO POSTATI ČLAN sekcije ali/in kako postati član društva?


V Sekcijo se lahko včlanite, tako da izponite Pristopno izjava SRCV in jo dostavite Gospodarski zbornici Dolenjske in Bele krajine (GZDBK). Članstvo v sekciji je za zaposlene pri podjetju, ki je član GZDBK, brezplačno. Več pojasnil lahko dobite od skrbnice sekcije mag. Nine Šab.

V DKD DBK se za članstvo obrnite na predsednico ali tajnico društva (Martina Brec, predsednica, Anja Čampa, tajnica).

Prijave:

Dogodek je namenjen le članom GZDBK in DKD DBK, udeležba je brezplačna. Obvezna pa je predhodna prijava udeležbe. Ob prijavi udeležbe nam v e-prijavnico. Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Skrajni rok za morebitno pisno urejanje prijave ali odjave je 7. 5. 2017. 

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si, Anja Čampa, 07 39 18 239, a.campa@tpv.si