Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Pametne specializacije, podjetništvo, inovacije ter človeški viri

2. mednarodno znanstvena konferenca Razvoja industrijskega inženiringa (MK RI2)

Program

9.00 začetek
15.15 zaključek

Za udeležbo in kotizacijo pokličite na 07 39 32 206 ali pišite na fini-unm@guest.arnes.si. 

Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele krajine organizirata 2. mednarodno znanstveno konferenco.

Kdaj: 19. april 2017, ob 9.00
Kje: Posestvo Pule, Drečji Vrh 16, 8231 Trebelno

Namen konference je aktivirati in uveljaviti novo prakso znanstvenih konferenc s poudarkom na sodelovanju gospodarstva in visokošolskih institucij. Konferenca je osredotočena na strategijo pametne specializacije S4, kjer so partnerstva in sodelovanje med gospodarstvom, raziskovalnimi in izobraževalnimi organizacijami in drugimi relevantnimi partnerji na posameznem prednostnem področju ključnega pomena.

V okviru tematskih sklopov se bodo konference udeležili strokovnjaki iz Slovenije in tujine, iz gospodarstva, univerz oziroma visokošolskih zavodov, inštitutov ter druga strokovna javnost: Univerza v Ljubljani, Univerza Keele, Dunajvaroška Univerza, Univerza v Mariboru, Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto, Fakulteta za energijsko tehnologijo, Inštitut za kovinske materiale in tehnologije, Šolski center Novo mesto, Akrapovič, d.d., Alpenion, d.o.o., Hella Saturnus Slovenija d.o.o. Ljubljana, TPV d.o.o. in Spar, d.d.

Vljudno vabljeni!




Vsebina programa konference in podrobna pojasnila so na voljo na: http://rii.fini-unm.si/