Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Izboljšajte potenciale vaših zaposlenih

intenzivno usposabljanje

Program

9.00 začetek
15.30 zaključek

Trajanje: 6,5 ur

Kotizacija

Člani: 159 € + DDV 
Ostali: 199 € + DDV

Ob prijavi več oseb iz enega podjetja, ki je član, je kotizacija na osebo 139 € + DDV.


Naj bodo učinkoviti zaposleni še boljši, neučinkoviti pa le še slab spomin, kjer boste spoznali praktične primere iz sodobne poslovne prakse, interaktivno pa boste skupaj z eksperti analizirali tudi lastne težave in si izmenjali izkušnje. Na prebojniku boste spoznali, kako z vzpostavitvijo merotikracije pospešite nagrajevanje najučinkovitejših zaposlenih. Iz podjetja pa bodo odšli tisti, ki ne zmorejo ali se nočejo prilagoditi na vaše razmere. Z izboljšanimi potencali se bo povečalo zadovoljstvo zaposlenih in poslovni rezultat.




Kdaj
: ponedeljek, 18. september 2017, ob 9.00
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)


Cilj in namen prebojnika:
Na prebojniku boste osvojili metodologijo za analizo obravnavanih ključnih problemov in izzivov, ki so povezani z upravljanjem zaposlenih. Pripravili boste akcijski načrt, kako sistematično izboljšati potenciale vaših zaposlenih, kar vam bo pomagalo izboljšati učinkovitost vaših zaposlenih.

Za učinkovito reševanje problemov in odpravo ozkih grl boste pred srečanjem prejeli gradivo za pripravo analize ključnih problemov in izzivov, s katerimi se soočate pri svojem delu in vam ustvarjajo težave pri učinkovitem obvladovanju vaših zaposlenih.


Vljudno vabljeni!

 

Vsebina

  • obravnavanih ključnih problemov in izzivov, ki so povezani z upravljanjem zaposlenih
  • akcijski načrt, kako sistematično izboljšati potenciale vaših zaposlenih
  • reševanje problemov in odpravo ozkih grl
  • težave pri učinkovitem obvladovanju vaših zaposlenih


In kako naprej?

Zainteresiranim priskočimo lahko tudi naknadno na pomoč z individualnim svetovanjem. (Storitev ni vključena v ceno tega izobraževanja.)

 

Predavatelji
mag. Igor Pirc, mag. Janez Žezlina in dr. Andrej Raspor

mag. Igor Pirc, univ. dipl. prav., MBA, je pravnik s petnajstletnimi izkušnjami s področja upravljanja družinskih podjetij. Svetoval je številnim družinskim podjetjem pri oblikovanju družinske ustave (npr. Jezeršek Gostinjstvo) in pri izvedbi tranzicije iz ene generacije na drugo. Je predavatelj na strokovnih srečanjih s področja družinskega podjetništva (npr. www.druzinska.si). Magistrsko delo z naslovom “Pravni vidiki pojma družinsko podjetje - family business” je posvetil pravni problematiki delovanja družinskih podjetij.

mag. Janez Žezlina, univ. dipl. ekon., je partner, svetovalec in coach v podjetju ENERGOS d.o.o., kjer se ukvarja s poslovnim in kadrovskim svetovanjem, in kjer so njegove glavne strokovne kompetence usmerjene na področje strateških preobrazb podjetja, upravljanja talentov v organizacijah in coachinga na področju razvoja vodij, od malih podjetij do multinacionalk (največja s preko 300.000 zaposlenimi).

dr. Andrej Raspor, dipl. uni. org. dela je doktor znanosti upravljalskih ved. Delovne izkušnje: strojegradnja, gradbeni, storitveni in javni sektor. Delo v neposredni operativi, direktor HRM, projektov, komisije za stroške, v velikem mednarodnem podjetju. Aktivem pri sindikalnem delu in kot sodnik porotnik. Vodil je več trženskih in razvojnih projektov. Kot podjetnik, svetovalec in predavatelj na več domačih in tujih univerzah prenaša izkušnje iz prakse in teorijo in obratno. Področja dela: HRM, delovna razmerja s poudarkom na poslovnih preobratih, optimizaciji dela, dohodnemu turizmu, ter razvoju novih poslovnih priložnosti ipd. Avtor več znanstvenih in strokovnih del.


Izobraževanje je oblikovano v sodelovanju z ekipo strokovnjakov, izobraževalcev in svetovalcev, ki delujejo združeni pod blagovno znamko PERFECTUS. Več na: www.perfectus.si.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, postrežbo med odmorom in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Cena vključuje tudi napotke za pripravo samoanalize pred izvedbo izobraževanja. Na samem izobraževanju pa tudi povratne informacije na samoanalizo, predavanje, praktične predstavitve razlage, igre vlog in izdelavo akcijskega načrta.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 14. 9. 2017. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20170918 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si