Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Učinkovito komuniciranje vodje z zaposlenimi

Program

08.30 začetek
10.00 odmor 
10.30 nadaljevanje 
12.00 odmor
12.20 nadaljevanje 
13.50 zaključek

Trajanje: 6 pedagoških ur

Kotizacija

Člani: 110 € + DDV
Ostali: 175 € + DDV

Če se prijavi več oseb iz istega podjetja je za člane 95 € + DDV in za ostale 155 € + DDV, na osebo.

Zagotovite si svoje mesto!



Usmerjenost k rezultatom, zavzetost za delo, pripadnost podjetju, so kvalitete zaposlenih, brez katerih podjetje ne more biti uspešno. V veliki meri so za (ne)spodbujanje teh kvalitet zaposlenih "krivi" vodje, katerih veščine vodenja niso na zaželjeni ravni. Dandanes si namreč ne moremo privoščiti slabega vodenja. Za večji učinek zaposlenih pa je odgovoren vodja!

 

Kdaj: sredo, 14. marca 2018, ob 8.30
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

 

Tiste, zelo pridne zaposlene, vodje raje ne hvalijo, da se ne bi prevzeli. Tiste, ki so čisto v redu, tudi raje ne, saj je samo po sebi umevno, da delajo v redu. Tiste, ki delajo nezadovoljivo pa je zelo težko in zamudno pognati v višjo prestavo, zato jih vodje pogosto raje (ker ni nikoli "dovolj" časa in je za vodjo lažje) pustijo pri miru in delo nalagajo tistemu, ki je priden, ki dela v redu. Dejstvo je, če vodja ne vodi ustrezno, če ne daje ustreznih povratnih informacij, če ne komunicira učinkovito z zaposlenimi, se vsem zaposlenim uspešnost izvedbe dela niža. Pogosto je delovna klima, ob neustreznem vodenju zaposlenih, zelo napeta, destruktivna, negativna in učinkovitost zaposlenih zelo nizka. Dejstvo je, da je veliko odvisno prav od vodje in njegovih veščin vodenja. Kompetentni zaposleni, pa si, če se le zavzamejo, prav hitro lahko najdejo zaposlitev drugje. Še posebej danes, ko se vsa uspešna podjetja v Sloveniji srečujejo z vse zahtevnejšim kupcem in z vse zahtevnejšimi pogoji trga, tudi s fizičnim pomanjkanjem delovno aktivnih ljudi, novih delavcev, ki bi jih rabila za okrepitev svojih vrst, je učinkovita komunikacija vodij z zaposlenimi nujna in neizogibna veščina slehernega vodje! To veščino bomo krepili, osvežili in utrjevali prav na tem izobraževanju.

 


Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

 

  • Izzivi komuniciranja z zaposlenimi.
  • Povratne informacije in njihov učinek.
  • Izbira ustreznih načinov komuniciranja.
  • Soočanja...
  • Praktične - interaktivne vaje.

 

Na poti do spoznanj bomo v izobraževanju vključevali bogate izkušnje predavateljice, ki vrsto let, v različnih podjetjih, pomaga in svetuje pri oblikovanju boljše prakse svojih naročnikov. Izobraževanje bo potekalo v majhni skupini. 

Izobraževanje je namenjeno vodjem od majhnih do večjih delovnih skupin in direktorjem manjših in srednje velikih podjetij; vodilnim, ki ste odgovorni za rezultate in delovanje vaših zaposlenih. 

 

Predavateljica  
Jasmina Ridzi

Jasmina Ridzi je izkušena svetovalka za področje upravljanja s človeškimi viri. Izkušnje je pridobila v mednarodnih svetovalnih in izobraževalnih podjetjih Mercury International in Door Training, kot svetovalka v mednarodnem podjetju za selekcijo in razvoj kadrov dr. Pendl in dr. Piswanger. Je soustanoviteljica svetovalnega podjetja Amitas ter kot samostojna podjetnica opravlja poslovna in podjetniška svetovanja. Z gospo Ridzi, zaradi njenih uporabnih znanj in strokovnosti, pri GZDBK sodelujemo že od leta 2008. Delovanje naše zbornice je večkrat podprla s kakovostnimi izobraževanji in sponzorstvi dogodkov. Dosega visoke ocene s strani udeležencev in je agilna praktična svetovalka na svojem področju delovanja; v kar verjamemo, da bo prepričala tudi vas.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, postrežbo med odmorom in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 12. 3. 2018. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20180314 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si,