Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Srečanje ocenjevalne komisije za dodelitev priznanja Vzorni primer ravnanja s človeškimi viri





 



(fotografija: arhiv GZDBK, prejemnik priznanja se določa za preteklo poslovno leto in 24. oktobra 2017 je priznanje na Otočcu za leto 2016 prejelo podjetje Akrapovič, d. d. V objektiv smo ob podelitvi priznanja za VZORNO RAVNANJE S ČLOVEŠKIMI VIRI GZDBK 2016 zajeli, od leve proti desni, predsednico Sekcije za ravnanje s čoveškimi viri, Mojco Novak iz podjetja Adria Mobil, Tomaža Kordiša, direktorja GZDBK, Mateja Akrapovič, nečaka ustanovitelja podjetja Akrapovič Igorja Akrapoviča, odgovornega za finance v podjetju, Andrejo Da Silva, diraktorico kadrov v podjetju Akrapovič in predsednika ocenjevalne komisije za dodelitev priznanj Borisa Dular iz podjetja Krka. Več...)



31. avgusta 2018 bo na GZDBK potekalo enajsto delovno srečanje ocenjevalne komisije za dodelitev priznanja Vzorni primer ravnanja s človeškimi viri.

V sklopu zbornice deluje sedem sekcij, med njimi je pet strokovnih. Vsaka sekcija ima svoj program dela, svoje poslanstvo in izvršilni odbor, ki program obikuje in ga udejanja.

Sekcija za ravnanje s človeškimi viri, tokrat že enajsto leto spodbuja k čim boljšemu ravnanju z zaposleimi tudi z razpisom Vzorni primer ravnanja. Ocenjevalna komisija se bo tokrat sestala enajstič, pregledala prispele prijave na razpis, ki so prispele do 17. julija ter in določila, kdo bo letošnji vzorni primer, ki mu bo 5. oktobra zbornica dodelila priznanje na 11. dnevu ravanja s človeškimi viri na Otočcu.

Vabimo vas, da si ogledate več o priznanju ter dosedanje prejemnike priznanja

Srečanje je zaprto za javnost, a za dodatna pojasnila smo vam na voljo na gzdbk@gzdbk.si.