Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Timsko delo in učinkovito komuniciranje

KOMPETENTNA SLOVENIJA

Program

9.00 začetek
15.30 zaključek

Trajanje: 8 ped. ur

Kotizacija

Število mest je omejeno. Delavnica je za udeležence brezplačna.





Kdaj: ponedeljek, 22. oktober 2018, ob 9.00
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)



Vljudno vabljeni!

»KOMPETENTNA SLOVENIJA« vas v okviru programa Kompetenčni centri za razvoj kadrov 2.0 vabi na delavnico 

»TIMSKO DELO IN UČINKOVITO KOMUNICIRANJE« 



Na delavnici boste spoznali: 

  • vidike timskega dela in učinkovitega komuniciranja ter vodenja; 
  • svojo vlogo in svoje delovanje v timu skozi pomen zaupanja in nezaupanja v timu; 
  • naučili se boste komunicirati in timsko sodelovati ter tekmovati, spoznali boste sebe s perspektive primernosti za sodelovanje in dobili povratno informacijo o tem, kako ste v komuniciranju uspešni in kako vas vidijo drugi; 
  • skozi interaktivno predavanje in delavnico se boste naučili nekaterih značilnosti komuniciranja, reševanja konfliktov,  brainstorminga v skupini in skupinskega razmišljanja, delitve vlog, spoznavanja svojih vlog v skupini in lastnega načina dela  v skupini, postavljanja ciljev v skupini in učinkovitega vodenja;
  • skozi izkustveno delo v različnih nenavadnih nalogah boste spoznali nove resnice o sebi in način, kako priti do uspeha s skupnimi močmi.



Število mest je omejeno.
 Delavnica je za udeležence brezplačna. 


POMEMBNO OBVESTILO SKLADA IN KOMPETENTNE SLOVENIJE!
Ker se je pri naših preteklih delavnicah vse prevečkrat zgodilo, da se kljub prijavi nekateri posamezniki delavnice niso udeležili in niti svoje odsotnosti niso sporočili, smo sprejeli odločitev, da se tisti, ki ni opravičil svoje odsotnosti, naslednjih treh naših brezplačnih delavnic ne more udeležiti. Prosimo za razumevanje, saj želimo s tem zagotoviti brezplačne delavnice vsem tistim, ki se jih bodo res udeležili, ker moramo marsikdaj kakšno prijavo zavrniti zaradi omejitve mest. Poleg tega je vse povezano tudi s stroški, tako najema (velikosti) dvorane kot naročene postrežbe.




Delavnico ob finančni podpori Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropske unije (Evropski socialni sklad) organizira Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije in Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine.

 

Predavatelj

Dr. Matej Tušak je doktoriral na temo razvoja motivacijskega sistema v športu. Zaposlen je na Fakulteti za šport in Filozofski fakulteti kjer predava psihologijo in psihologijo športa. Predava tudi na podiplomskem študiju Medicinske fakultete, na univerzah v Zagrebu, Splitu, Skopju, Mostarju, Trstu in Celovcu. Vodi najrazličnejše delavnice na temo stresa, spoprijemanja s stresom, motivacije, agresivnosti, osebnostne rasti, timskega dela, učinkovite komunikacije in mnogih drugih psiholoških fenomenov. Je avtor različnih knjig in preko 300 znanstvenih člankov, v katerih teoretična znanja združuje s praktičnimi izkušnjami. Najpomembnejše njegove knjige so Psihologija športa, Strategije motiviranja v športu, Psihologija ekipnih športov, Trener, JAZ – Športnik, Človeški viri v SV idr.

Prijave

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest

POMEMBNO OBVESTILO SKLADA IN KOMPETENTNE SLOVENIJE!
Ker se je pri naših preteklih delavnicah vse prevečkrat zgodilo, da se kljub prijavi nekateri posamezniki delavnice niso udeležili in niti svoje odsotnosti niso sporočili, smo sprejeli odločitev, da se tisti, ki ni opravičil svoje odsotnosti, naslednjih treh naših brezplačnih delavnic ne more udeležiti. Prosimo za razumevanje, saj želimo s tem zagotoviti brezplačne delavnice vsem tistim, ki se jih bodo res udeležili, ker moramo marsikdaj kakšno prijavo zavrniti zaradi omejitve mest. Poleg tega je vse povezano tudi s stroški, tako najema (velikosti) dvorane kot naročene postrežbe.

 

Dodatne informacije: Andreja Vidrih, 07 33 22 184, andreja.vidrih@gzdbk.si