Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Forum

23. mednarodni forum odličnosti in mojstrstva

23. mednarodni forum odličnosti in mojstrstva

3.5.2011 - Naslov letošnjega foruma je Vzgoja, izobraževanje in vseživljenjsko učenje pri uveljavljanju univerzalne odličnosti in mojstrstva. Eden od petih temeljnih gradnikov Otoške rastoče strategije univerzalne odličnosti in mojstrstva je namreč vzgoja, izobraževanje in vseživljenjsko učenje. Vljudno vas vabimo, da si že sedaj rezervirate čas za obisk tega zanimivega dogodka, ki bo 25. maja 2011, ob 9. uri na Otočcu (Hotel Šport).
Več …

Napovedujemo

Seminar Dinamične komunikacije in sedem smrtnih komunikacijskih grehov

20.4.2011 - Komunikacijske akcije so danes najmočnejše orožje za prodor na trg. Ob tem ne smemo pozabiti, da je vsa skrivnost v edinstvenosti izdelka. Če tega ni, je vse zaman. Torej, kako ciljati enega, da dosežemo sto in ne več ciljati sto, da dosežemo enega ter zakaj moramo biti v komunikaciji pošteni, kot bi se pogovarjali s prijateljem, če želimo doseči dolgoročne cilje? Na seminar, ki bo v četrtek, 5. maja 2011, ob 15.
Več …

Javni razpisi

Javni poziv k predstavitvi tehnologij na področju trajnostne gradnje in učinkovite rabe energije

20.4.2011 - Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo objavlja Javni poziv k predstavitvi  tehnologij na področju trajnostne gradnje in učinkovite rabe energije. Namen javnega poziva je pridobitev pregleda tehnoloških sposobnosti in vrhunskih dosežkov slovenskih podjetij na področju trajnostne gradnje, ki predstavljajo mednarodno primerljive najnaprednejše rešitve za energetsko učinkovito gradnjo in upravljanje zgradb.
Več …

Sekcija za okolje in energijo

3. posvet Sekcije za okolje in energijo

3. posvet Sekcije za okolje in energijo

9.4.2011 - Pod okriljem GZDBK Sekcija za okolje in energijo pripravlja že tretji dan sekcije, ki bo 14. aprila 2011, ob 9. uri, v Hotelu Šport na Otočcu. Naslovna tema letošnjega posveta je Okoljske škode in trajnostni razvoj. Sponzor posveta: Wiener Städtische zavarovalnica, podružnica v Ljubljani.
Več …

Povezovanje med gospodarstveniki

Spomladansko GZS mreženje

8.4.2011 - Center za konkurenčnost pri GZS nadaljuje s serijo t. i. mreženj oziroma povezovanj med gospodarstveniki. S tovrstnimi neformalnimi dogodki želijo na eni strani povezati vse tiste, ki imajo določena specifična nišna znanja, predvsem o tujih trgih, pa tudi izdelkih, storitvah itd., in na drugi strani tista slovenska podjetja, ki ta znanja potrebujejo pri svojih poslih na mednarodnih trgih.
Več …

1 7 8 9 10 11 12 13 14