Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Zakaj na sejme v tujino?

2.2.2011 - Javni razpis za sofinanciranje upravičenih stroškov udeležbe podjetij na mednarodnih sejmih v tujini V letu 2011 bo JAPTI delno ali v celoti financiral zakup skupnega neopremljenega razstavnega prostora na  20 skupinskih predstavitvah slovenskega gospodarstva na mednarodnih sejmih v tujini. Namen razpisa je, da se s sofinanciranjem upravičenih stroškov udeležbe podjetij na mednarodnih sejmih v tujini slovenskim...
Več …

Informativa 2011 - nagradno žrebanje anketirancev

26.1.2011 - Letos smo pod okriljem GZDBK na Informativi (ki je potekala 21. in 22. januarja) prvič predstavili štiri podporne člane, in sicer naslednje izobraževalne institucije: Fakulteto za industrijski inženiring, Novo mesto ( FINI ), Fakulteto za informacijske študije v Novem mestu ( FIŠ ), Fakulteto za organizacijske študije v Novem mestu ( FOŠ ) in Univerzitetno in raziskovalno središče Novo mesto ( URS Novo mesto ).
Več …

Podjetniško usposabljanje za mlade in izkušene slovenske podjetnike

Erasmus izmenjave za mlade podjetnike

20.1.2011 - Premišljujete o ustanovitvi lastnega podjetja ali ste že izkušeni podjetnik? Si želite nabrati podjetniške izkušnje pri izkušenih podjetjih v tujini ali sami gostiti tuje mlade podjetnike in svoje izkušnje deliti z njimi? Če je vaš odgovor da, je Erasmus za mlade podjetnike lahko pravi program za vas!
Več …

Prvič pod okriljem GZDBK na sejem Informativa

19.1.2011 - Letos bomo pod okriljem GZDBK na Informativi prvič predstavili štiri podporne člane, in sicer naslednje izobraževalne institucije: Fakulteto za industrijski inženiring, Novo mesto ( FINI ), Fakulteto za informacijske študije v Novem mestu ( FIŠ ), Fakulteto za organizacijske študije v Novem mestu ( FOŠ ) in Univerzitetno in raziskovalno središče Novo mesto ( URS Novo mesto ).
Več …

KoCKE – Kompetenčni center kemijske industrije

17.1.2011 - Zlagali smo in uspešno zložili prvi veliki razpis za pridobitev nepovratnih evropskih sredstev. Kot nosilni partner smo se v septembru skupaj z Združenjem kemijske industrije (ZKI) in 24 drugimi partnerji s cele Slovenije prijavili na razpis Javnega sklada za razvoj kadrov in štipendiranje Javni razpis za sofinanciranje vzpostavitve kompetenčnih centrov za razvoj kadrov.
Več …

1 10 11 12 13 14