Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Dan Sekcije za kakovost in inovativnost

13. dan kakovosti in inovativnosti

12. dan SKI

9.11.2010 - Sekcija za kakovost in inovativnost v sredo, 24. 11. 2010, na Otočcu pripravlja že 13. dan kakovosti in inovativnosti, z naslovom Prilagajanje poslovnih modelov za obvladovanje trajne uspešnosti organizacije. Lani smo na dnevu kakovosti in inovativnosti v luči upadanja gospodarske aktivnosti obravnavali tematiko z naslovom Kakovost in inovativnost v času negotovih gospodarskih razmer.
Več …

Seznanitev s poslovanjem in delovnim okoljem

Dan odprtih vrat Upravne enote Novo mesto

26.10.2010 - Upravna enota Novo mesto vabi vse, ki se želijo seznaniti z njenim poslovanjem in delovnim okoljem, da se udeležijo Dneva odprtih vrat Upravne enote Novo mesto, ki bo v četrtek, 4. novembra 2010, ob 10. uri. Sprejem obiskovalcev bo v avli ob vhodu v upravno stavbo (Defranceschijeva ulica 1, Novo mesto). Predstavitev z ogledom bo trajala približno 1 uro in bo vključevala voden ogled po poslovnih prostorih in predstavitev...
Več …

Strokovni posvet nabavnikov

Gospodarske razmere in gibanje cen surovin v letu 2011

25.10.2010 - Ne zamudite priložnosti, da se seznanite s predvidenimi gospodarskimi in cenovnimi gibanji, ki bodo krojila nabavo v letu 2011 in se udeležite strokovnega posveta nabavnikov.
Več …

Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri za leto 2009

Priznanje podeljeno projektu Revoza - Razmigajmo življenje

20.10.2010 - Danes je bilo v okviru 3. dne ravnanja s človeškimi viri na Otočcu podeljeno priznanje Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za leto 2009.
Več …

Poroštva RS za financiranje investicij gospodarskih družb

18.10.2010 - SID Banka nas je obvestila o novem ukrepu Vlade Republike Slovenije, s katerim želi podjetjem olajšati dostop do sredstev za izvedbo investicij, ki bodo okrepile razvoj in konkurenčnost slovenskih podjetij, kar je še zlasti v času aktualne gospodarske in finančne krize za gospodarstvo velikega pomena. V skladu z zakonskimi predpisi je tako SID Banka na svoji spletni strani že objavila Razpis št.
Več …

1 2 3 4 5 8