Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Arbitražno reševanje sporov

Izšla je premierna številka revije Slovenska arbitražna praksa

5.12.2012 - Stalna arbitraža pri Gospodarski zbornici Slovenije je izdala premierno številko revije Slovenska arbitražna praksa, ki je prva revija v Sloveniji, posvečena arbitražnemu reševanju gospodarskih sporov.
Več …

Obvestilo Javne agencije Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije

JAPTI predstavil izsledke treh raziskav

30.11.2012 - Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije je 28. novembra 2012 skupaj s Centrom za mednarodne odnose Fakultete za družbene vede in Inštitutom za ekonomska raziskovanja Ekonomske fakultete pripravila javno predstavitev izsledkov raziskave Slovenija kot lokacija za neposredne tuje investicije v očeh tujih investitorjev - 2012 in raziskave slovenske konkurenčnosti na osnovi objavljenih podatkov iz WEF globalnega poročila 2012-2013 predstavili pa so tudi rezultate raziskave o neposrednih tujih investicijah slovenskih podjetij.
Več …

Sekcija za informatiko

Vabilo k prijavi prispevkov za 6. posvet dolenjskih in belokranjskih informatikov

Vabilo k prijavi prispevkov za 6. posvet dolenjskih in belokranjskih informatikov

21.11.2012 - Vljudno vas vabimo, da svoje dobre prakse s področij mobilnosti, mobilnega poslovanja in mobilnega okolja prijavite na razpis za prijavo prispevkov v okviru  6. posveta dolenjskih in belokranjskih informatikov, ki bo  14. marca 2013 in ki ga organiziramo v sodelovanju s Fakulteto za informacijske študije v Novem mestu . Na posvetu bomo poskušali odgovoriti na izzive, ki smo jim priča v obdobju...
Več …

Napovedujemo 15. dan kakovosti in inovativnosti

VODENJE VIROV V ORGANIZACIJAH

VODENJE VIROV V ORGANIZACIJAH

21.11.2012 - Na 15. dnevu kakovosti in inovativnosti, ki bo potekal 22. novembra 2012, v konferenčni dvorani hotela Šport na Otočcu, bomo osvetlili povezavo med različnimi viri podjetja in njegovo uspešnostjo.
Več …

Poziv gospodarstva za uspešno Slovenijo

19.11.2012 - Brdo - Na 7. vrhu slovenskega gospodarstva, ki je potekal 14. novembra 2012, so slovenski gospodarstveniki pozvali politiko k ukrepom na štirih področjih - pravni državi, boljšem poslovnem okolju, novem razvojnem zagonu in odločni podpori izvozu.
Več …

1 2 3 4 5 20