Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

3. dan ravnanja s človeškimi viri

Uspešna kariera življenja in dela

14.10.2010 - Na letošnjem posvetu bomo govorili o tem kako doseči harmonijo uspešne kariere in življenja, o tem, da smo lahko res uspešni le, če uspemo uravnotežiti oboje in delamo v skladu s svojimi vrednotami. Uvodna govornika bosta  dr. Daniela Brečko,  strokovnjakinja za strateški menedžment in HRM procese, predavateljica na FF in FDV ter avtorica številnih člankov in knjig s tega področja,  in dr.
Več …

Poslovno srečanje

Poslovne priložnosti v Republiki Srbski

13.10.2010 - V Maribor prihaja gospodarska delegacija regije Banja Luka. V ta namen Štajerska gospodarska zbornica organizira poslovno srečanje v obliki individualnih razgovorov, ki bodo potekali v torek, 26. oktobra 2010, ob 11. uri v hotelu Piramida v Mariboru. Prepričani smo, da so med gostujočimi številna podjetja, s katerimi bi bilo vredno vzpostaviti kontakt. Srečanje je namenjeno iskanju  priložnosti za skupno sodelovanje  med...
Več …

Ustanovili smo Sekcijo seniorjev

Ustanovili smo Sekcijo seniorjev

21.9.2010 - V torek, 21. septembra 2010, smo na Otočcu ustanovili šesto sekcijo, Sekcijo seniorjev. Za predsednico sekcije je bila izvoljena Metka Wachter, v štiri članski Izvršilni odbor pa poleg Metke Wachter še Marina Jazbec, Majda Ivanov in Viktor Kozjan. S svojo prisotnostjo je ustanovitev sekcije podprlo 59 seniork in seniorjev ter vsi predsedniki do sedaj ustanovljenih sekcij GZDBK.
Več …

Sofinanciranje računalniških in jezikovnih izobraževanj

20.9.2010 - Razvojni center Novo mesto v sodelovanju z dolenjskimi občinami vabi k prijavi za sofinanciranje računalniških in jezikovnih izobraževanj. Sofinanciranje je namenjeno mikro in majhnim podjetnikom ter mikro in majhnim podjetjem s sedežem v občinah: Dolenjske Toplice Mirna Peč Mokronog-Trebelno Novo mesto Straža Šentjernej Šentrupert Šmarješke Toplice Žužemberk Sofinanciranje obsega povračilo...
Več …

Podelitev nacionalnih nagrad za inovacije

Inovatorjem iz naše regije štiri zlata, eno srebrno in eno bronasto priznanje

Inovatorjem iz naše regije štiri zlata, eno srebrno in eno bronasto priznanje

16.9.2010 - Gospodarska zbornica Slovenije je včeraj podelila priznanja za najboljše inovacije v letu 2009 na nacionalni ravni. Podelili so 17 zlatih, 24 srebrnih in 12 bronastih priznanj. Med prejemniki najvišjih nagrad za inovacije v državi je bilo tudi 6 naših podjetij. Naša regija od včeraj bogatejša za 4 zlate, po eno srebrno in eno bronasto priznanje. Zlato priznanje so prejeli inovatorji iz podjetij: Krka, d. d.
Več …

1 2 3 4 5 6 8