Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Sekcija računovodij Dolenjske in Bele krajine

9. računovodski posvet

9. računovodski posvet

25.9.2017 - 21. septembra 2017 se je na 9. računovodskem posvetu Dolenjske in Bele krajine zbralo dobrih 50 udeležencev - računovodij, ki so prisluhnili aktualnim računovodskim temam. Na začetku računovodskega posveta, je prisotne pozdravil direktor GZDBK, Tomaž Kordiš. Nato je besedo prevzela predsednica Sekcije računovodij Dolenjske in Bele krajine, Vesna Gregorič, ki je posvet v celoti tudi moderirala.
Več …

Gazela 2017

Dolenjsko-posavska gazela 2017 je podjetje ADRIA DOM, d. o. o.

Dolenjsko-posavska gazela 2017 je podjetje ADRIA DOM, d. o. o.

21.9.2017 - Družba Dnevnik, d. d., je na včerajšnji slovesni razglasitvi v Šolskem centru Novo mesto razglasila drugega finalista v izboru Slovenska gazela 2017. Metodološka komisija je za gazelo dolenjsko-posavske regije 2017 izbrala Črnomaljsko podjetje Adria Dom, proizvodnja mobilnih domov, d. o. o., z odlično boniteto A1++. Nominiranca dolenjsko-posavske regije sta bili tudi podjetji BOS GRUBAR, kovinarska proizvodnja, d. o. o., in ISKRA PIO, proizvodnja industrijske opreme, d. o. o., obe iz Šentjerneja.
Več …

GZS

Sonja Šmuc nova generalna direktorica GZS

Sonja Šmuc nova generalna direktorica GZS

14.9.2017 - Na današnji seji (14. 9. 2017) Upravnega odbora Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) je bila za generalno direktorico s štiriletnim mandatom imenovana Sonja Šmuc. Člani UO so se na seji zavzeli za bistveno hitrejši zagon in realizacijo ključnih infrastrukturnih projektov ter podprli vladni projekt izgradnje drugega tira. Podpisan je bil tudi dogovor o sodelovanju med MGRT, SPIRIT in GZS na področju spodbujanja internacionalizacije...
Več …

Razpisi

Na voljo garancije za bančna posojila iz Regijske garancijske sheme za regijo JV Slovenija

11.9.2017 - Razvojni center Novo mesto d.o.o. je v Uradnem listu v petek 16. 6. 2017 in na svoji spletni strani www.rc-nm.si objavil Drugi javni razpis za garancije bančnim kreditom za mikro, mala in srednja podjetja v okviru Regijske garancijske sheme v regiji JV Slovenija. Upravičenci lahko pridobijo garancijo in posojilo pod ugodnimi bančnimi pogoji za investicije in obratna sredstva.
Več …

Inovacije GZS

Oddajte svoj glas za najboljšo inovacijo po izboru javnosti!

Oddajte svoj glas za najboljšo inovacijo po izboru javnosti!

11.9.2017 - Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) bo 27. septembra 2017 na Brdu pri Kranju v sodelovanju z MGRT in SPIRIT Slovenija podelila priznanja za najboljše inovacije. Letos se za najvišja priznanja na nacionalni ravni poteguje 38 najboljših regionalnih inovacij. Na regionalnem tekmovanju, ki ga je pripravila Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine, so se v nacionalno tekmovanje za najboljše inovacije uvrstila podjetja: ...
Več …

1 2 3 4 5 6 12