Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Sekciji za kakovost in inovativnost priznanje Slovenskega združenja za kakovost in odličnost

10.11.2011 - Slovensko združenje za kakovost in odličnost (SZKO) je danes, 10. 11. 2011, na svoji jubilejni 20. letni konferenci SZKO  v Portorožu, naši  Sekciji za kakovost in inovativnost   podelilo Priznanje skupini članov SZKO za uspešno delo na področju kakovosti.   Sekcija šteje več deset članov in je v regiji prepoznana kot glavni spodbujevalec in organizator aktivnosti na področju kakovosti s ciljem, da bi na...
Več …

4. izmenjava dobrih praks Sekcije za okolje in energijo

Sekcija za okolje in energijo na obisku v Adrii Mobil

4. izmenjava dobrih praks Sekcije za okolje in energijo

10.11.2011 - Včeraj so člani Sekcije za okolje in energijo v okviru že četrte izmenjave dobrih praks te sekcije obiskali podjetje Adria Mobil, d. o. o. Novo mesto. Po uvodnem pozdravu so se sprehodili čez proizvodni proces in si ogledali skladišče nevarnih snovi, gradnjo sončne elektrarne na skladišču gotovih izdelkov, sortirnico odpadkov in nadzorni center za klimatiziranje, ogrevanje in prezračevanje.
Več …

Ustvarjanje poslovnih priložnosti za jutri

GZDBK sodelovala na dveh mednarodnih konferencah

Danube Region Business Forum - Dunaj, nov. 2011

8.11.2011 - Konec oktobra in začetek novembra sta bila na GZDBK v znamenju širjenja glasu o gospodarstvu Dolenjske in Bele krajine prek naših meja. Sodelovali smo na dveh mednarodnih konferencah, kamor smo bili povabljeni, da predstavimo našo regijo, delovanje zbornice in dobre prakse. Namen udeležbe je bil predvsem srečati nove partnerje, se zapisati na mednarodne zemljevide ter poiskati nove priložnosti za naše člane.
Več …

Srečanje gospodarstvenikov Občine Semič s predstavniki Elektra Ljubljana

Srečanje gospodarstvenikov Občine Semič s predstavniki Elektra Ljubljana

26.10.2011 - Včeraj, 25. oktobra, smo v sodelovanju z Občino Semič in podjetjem Elektro Ljubljana pripravili srečanje gospodarstvenikov Občine Semič s predstavniki Elektra Ljubljana, kjer so sodelujoči razpravljali o problematiki oskrbe z električno energijo v Občini Semič.
Več …

Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri za leto 2010

Priznanje podeljeno projektu Infotehne - Krepitev pripadnosti zaposlenih skozi prizmo usklajevanja kariere z zasebnim življenjem

Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri za leto 2010 je podjetje Infotehna Skupina.

20.10.2011 - Danes je bilo v okviru 4. dne ravnanja s človeškimi viri na Otočcu podeljeno priznanje za Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za leto 2010.
Več …

1 2 3 4 5 6 14