Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Obvestilo za javnost

Dolenjska že četrtič skupaj na kariernem sejmu v Ljubljani

25.10.2012 - Novo mesto/Ljubljana - Dolenjska podjetja se tudi letos, 24. in 25. oktobra, že četrtič zapored, pod okriljem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, predstavljajo na karierno zaposlitvenem sejmu Moje delo, ki poteka na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču.
Več …

Sporočilo za javnost

5. dan ravnanja s človeškimi viri in 5. podelitev priznanja za vzoren primer ravnanja s človeškimi viri

5. dan ravnanja s človeškimi viri in 5. podelitev priznanja za vzoren primer ravnanja s človeškimi viri

18.10.2012 - Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine (GZDBK) je danes na Otočcu izvedla 5. dan ravnanja s človeškimi viri z naslovom Načrtovanje kariere zaposlenih nad 50-im letom in njihov prenos znanja na mlajše sodelavce.
Več …

Finančno računovodski namig meseca

Zakaj morate imeti pravilnik o računovodstvu?

18.10.2012 - S Finančno računovodskimi namigi meseca Sekcija računovodskih servisov (SRS) članom GZDBK pomaga tako, da jih obvešča in opominja na aktualne finančno računovodske spremembe, dejstva in možnosti. Tokratni namig je pripravil Aleš Plantan, član izvršilnega odbora SRS in direktor računovodskega servisa Finskatt.
Več …

Povezovanje

Tudi letos pod okriljem GZDBK na zaposlitveni sejem Moje delo

17.10.2012 - Leta 2009 smo na sejmu Moje delo prvič združili moči in nastopili skupaj kot regija. Skupni nastop se je izkazal kot pozitivna, sinergična in inovativna izkušnja vseh udeleženih, zato sejemski nastop pod okriljem naše zbornice omogočamo tudi letos, že četrtič zapored. Vabimo vas, da nas na sejmu obiščete tudi vi!
Več …

Vabimo vas na 5. dan ravnanja s človeškimi viri

16.10.2012 - Naslov dogodka:  Načrtovanje kariere zaposlenih nad 50-im letom in njihov prenos znanja na mlajše sodelavce Starost prebivalstva se v razvitih državah, kamor sodi tudi Slovenija, viša. Struktura zaposlenih je temu smiselno vse starejša. Nenehno pozabljamo na dejstvo, da je tudi delovna kondicija zaposlenih praviloma vse višja. Trend podaljševanja delovne dobe je zaslediti v vseh razvitih državah.
Več …

1 2 3 4 5 6 7 20