Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Vabimo

4. dan ravnanja s človeškimi viri

3. dan ravnanja s človeškimi viri

17.10.2011 - Pod okriljem GZDBK Sekcija za ravnanje s človeškimi viri pripravlja že četrti dan sekcije, ki bo 20. oktobra 2011, ob 9. uri, v Hotelu Šport na Otočcu. Naslovna tema letošnjega dne je Zavzetost zaposlenih. V okviru dogodka bomo podelili tudi priznanje za Vzoren primer ravnanja s človeškimi viri Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za leto 2010.
Več …

Napovedujemo

Šola pogajanja

Rudi Tavčar

17.10.2011 - Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na jesenski šoli pogajanja, ki bo trajala 20 pedagoških ur in bo vključevala pet poldnevnih modulov (pet ponedeljkov) v novembru in decembru 2011. V svet pogajalskih veščin vas bo popeljal izkušen strokovnjak Rudi Tavčar, MBA, dipl. univ. psiholog, avtor več kot 50 člankov, izvajalec številnih izobraževalnih seminarjev in delavnic o poslovnih pogajanjih, komuniciranju ter reševanju...
Več …

Tuji trgi

B2B srečanje s francoskimi prodajnimi agenti

14.10.2011 - V okviru Entreprise Europe Network Gospodarska zbornica regije Bretanja in Združenje trgovskih agentov zahodne Francije vabita k sodelovanju na srečanju s francoskimi agenti, ki bo potekalo 2. decembra v mestu Nantes. Trenutno je v pripravi izdelava kataloga zainteresiranih tujih podjetij. Katalog bo predstavljen vsem agentom združenja, ki jih je 3.000. Iz vseh zainteresiranih podjetij bo izbranih 30, za katera bo največje...
Več …

Seznanitev s poslovanjem in delovnim okoljem

Dan odprtih vrat Upravne enote Novo mesto

12.10.2011 - Upravna enota Novo mesto vabi vse, ki se želijo seznaniti z njenim poslovanjem in delovnim okoljem, da se udeležijo Dneva odprtih vrat Upravne enote Novo mesto, ki bo v četrtek, 20. oktobra 2011. Sprejem obiskovalcev bo ob 11. uri v sejni sobi v mansardi, kjer bodo najprej predstavili delovanje upravne enote, ob 12. uri pa bodo v avli v I.
Več …

Na obisku

Obisk hrvaškega veleposlanika

5.10.2011 - Včeraj sta nas obiskala veleposlanik Republike Hrvaške gospod dr. Svjetlan Berković in trgovinski ataše gospod Nikola Bunjevac. Na srečanju smo predstavili dejavnosti GZDBK, trenutne gospodarske razmere v regiji in predvidene investicije. Poseben poudarek smo dali tudi pomenu čim hitrejše izgradnje južnega dela 3. razvojne osi in skorajšnjemu vstopu Hrvaške v EU.
Več …

1 2 3 4 5 6 7 14