Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novice

Obvestilo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo

Vabilo na seminar "Nadzor izvoza blaga z dvojno rabo"

15.10.2012 - Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo prireja seminar z naslovom Nadzor izvoza blaga z dvojno rabo in vabi k udeležbi podjetja, ki proizvajajo ali trgujejo z blagom, programsko opremo ali tehnologijo iz sektorjev, kot so jedrska, biološka in kemična oprema ter oprema za predelavo materialov, elektronika, računalniki, telekomunikacije, šifriranje, senzorji in laserji, navigacija in letalska elektronika, pomorska oprema ter oprema za zračna plovila in pogon.
Več …

Sekcija računovodskih servisov (SRS)

4. računovodski posvet SRS

5.10.2012 - Na včerajšnjem 4. računovodskem posvetu SRS, ki je potekal v Dolenjskih Toplicah, je priložnost za pridobitev novih znanj, osvežitve aktualnih vsebin ter druženje s stanovskimi kolegi izkoristilo 40 udeležencev. Glavna tema posveta so bile davčne in računovodske novosti v letu 2013.
Več …

Sekcije

Imenovani novi člani Izvršilnega odbora Sekcije za okolje in energijo

27.9.2012 - Na zboru članov Sekcije za okolje in energijo, ki je potekal danes, 27. septembra, so sodelujoči izvolili člane izvršilnega odbora (IO) in novega predsednika sekcije. Mandat članov IO in predsednika traja 4 leta.
Več …

Podelitev nacionalnih priznanj za najboljše inovacije

Inovatorjem iz naše regije dve zlati in dve srebrni priznanji

Inovatorjem iz naše regije dve zlati in dve srebrni priznanji

26.9.2012 - Gospodarska zbornica Slovenije je na jubilejni, 10. podelitvi nagradila inovativna podjetja ter inovatorje v podjetjih in javnih raziskovalnih zavodih. Na svečani podelitvi je bilo podeljenih 7 zlatih, 28 srebrnih, 6 bronastih priznanj in 4 diplome. Med prejemniki najvišjih nagrad za inovacije v državi je bilo tudi 5 članov GZDBK s 4 inovacijami. Naša regija je bogatejša za 2 zlati in 2 srebrni priznanji.
Več …

Obvestilo Ministrstva za pravosodje in javno upravo

Javni posvet na temo Podatki javnega sektorja in njihova ponovna uporaba s strani zasebnega sektorja

26.9.2012 - Ministrstvo za pravosodje in javno upravo  ob Svetovnem dnevu pravice vedeti organizira javni posvet na temo podatkov javnega sektorja in njihove ponovne uporabe s strani gospodarskega in širšega zasebnega sektorja. V skladu z namenom Zakona o dostopu do informacij javnega značaja in v duhu predloga sprememb Direktive 2003/98/ES o ponovni uporabi informacij javnega sektorja so namreč organi pozvani, da kar v največji meri...
Več …

1 2 3 4 5 6 7 8 20