Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Javni razpis za sofinanciranje vseživljenjske karierne orientacije za delodajalce in zaposlene

informativno promocijska delavnica za delodajalce

Program

10.00 začetek
12.00 zaključek

Trajanje: 2 uri

Kotizacija

Člani in ostali: brezplačno

 

 

 

Kdaj: petek, 2. marec 2012, ob 10.00
Kje: v sejni sobi GZDBK ((Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen javnega razpisa:
Omogočiti karierno orientacijo zaposlenim v podjetjih s krepitvijo služb za razvoj kadrov v podjetjih ali s pomočjo mreže zunanjih izvajalcev vseživljenjske karierne orientacije (v nadaljevanju: VKO) ter na ta način zagotoviti zaposlenim večjo dostopnost do tovrstnih storitev in kakovost razvoja njihovih karier.

Vljudno vabljeni!

Iz vsebine razpisa

Upravičen je strošek storitve VKO (to so storitve usposabljanja kadrov in kadrovske storitve), ki je predmet javnega razpisa in se nanaša na izvajanje aktivnosti VKO za delodajalce in zaposlene, določene v sklopih A, B in C: 

  • Sklop A postavljanje temeljnega kadrovskega procesa razvoja kadrov (npr. izdelava analize stanja in opredelitev osnovne vizije podjetja, izdelava sistemizacije, izdelava kompetenčnih profilov za delovna mesta itd)
  • Sklop Busposabljanje ključnega kadra, odgovornega za izvajanje nalog povezanih z razvojem kadrov, in neposredno zagotavljanje storitev, ki se nanašajo na karierno orientacijo zaposlenih (npr. ocenjevanje zaposlenih in izdelava načrta osebnega in poklicnega razvoja zaposlenih)
  • Sklop Cusposabljanja na področjih motivacije, osebnega in kariernega razvoja ter pridobivanja »mehkih« kompetenc zaposlenih (npr. timsko delo, upravljanje s časom, pridobitev veščin vodenja kariere oz. kariernega razvoja zaposlenih, itd).

Razpoložljiva višina nepovratnih sredstev, ki je na voljo znaša 3.030.000,00 EUR.

Storitve VKO lahko izvajajo izključno izvajalci vseživljenjske karierne orientacije (v nadaljevanju: izvajalci VKO) s seznama, ki je vzpostavljen na podlagi Javnega razpisa za izbor izvajalcev VKO (Uradni list RS, št. 88/11). Seznam izvajalcev VKO je objavljen na spletni strani sklada: http://www.sklad-kadri.si/

Javni razpis in razpisna dokumentacija sta objavljena na spletni strani sklada: www.sklad-kadri.si.

Rok za oddajo vloge je 16. 3. 2012.

Informativno delavnico pripravlja Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest.
Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 29. 2. 2012.

Dodatne informacije: Andreja Vidrih, 07 33 22 184, andreja.florjancic@gzdbk.si.