Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Novi poslovni pristopi za nove čase - odkrij sebe, premagaj konkurenco

motivacijski trening

Program

12.00 začetek
13.30 odmor
13.40 nadaljevanje
15.00 zaključek

Trajanje: 3 ure

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 90 € + DDV (za vsakega nadaljnjega udeleženca iz istega podjetja je kotizacija 75 € + DDV na udeleženca)

 

V soorganizaciji s podjetjem Vinkom. 

 

Kdaj: četrtek, 28. junij 2012, ob 12.00
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj delavnice:
Inovativnost delavnic je v novi filozofiji, ki je ljudem razumljiva. Za osebni in poslovni uspeh posameznikov s slabšo samopodobo, nezaupanjem v lastne sposobnosti je v prvi fazi pomembna miselna preobrazba. Z razvojem socialnih kompetenc postanejo posamezniki skladni s seboj, zavedajo se ,da so tudi oni koristni družbi, drugih ne krivijo za svoj neuspeh. Ko postanejo skladni s seboj in ko se zavejo svojih sposobnosti, postanejo tudi skladnejši s okoljem.

Fun & Workshop – Interaktivna delavnica, ki udeležencu razkrije način, kako probleme spreobrniti v priložnosti.

Vljudno vabljeni!

Iz vsebine:

 

  • Narava kot celota (tim kot celota).
  • Različnost posameznikov kot prednost.
  • Notranji osebnostni kompas.
  • Osebnostna integriteta zahteva odložitev mask.
  • Postopno širjenje cone udobja za dolgoročno uspešnost posameznika in organizacije.

Najboljši uporabljajo najboljše za svetovanje, za treniranje ter za pridobivanje nasvetov. Najboljši športniki, podjetniki, poslovneži, znanstveniki, zdravniki, prodajniki in vsi, ki bi to radi postali, investirajo v visoko plačane svetovalce in trenerje. Zakaj? Ker je to ključna stvar, če želite High Performance

Predavatelja

Andrej Miklavc

 

Andrej Miklavc, nekdanji vrhunski športnik, trikratni olimpijec, mednarodni podjetnik. Andrej je po koncu dolge in uspešne športne poti ter študiju ekonomije (Management & Marketing) svojo kariero nadaljeval kot strokovni so-komentator na nacionalni TV, poslovni in podjetniški svetovalec, direktor marketinga in prodaje mobilnega operaterja in predstavnik največjega telekomunikacijskega podjetja na svetu, s sedežem v ZDA. V ZDA je pričel z delovanjem Speaking-a, Coaching-a in High Impact Consulting-a. Zaradi tega veliko časa preživi v Sloveniji in v tujini, kjer je reden gost korporativnih in mednarodnih dogodkov, kot tudi organizator in voditelj High Performance dogodkov. www.AndrejMiklavc.com, www.HighPerformance.sit

 

Florence Maria Bratuž

 

Florence Maria Bratuž je po naravi do konca odprt in pozitivni motivator. Predavanje zaznamuje izjemna energija, ki človeka dobesedno prevzame in takoj motivira v pozitivne spremembe. Posebnost delavnic je, da so prednostno naravnane k notranji motivaciji, torej aktivno vzpodbujajo udeležence k spremembam njihovega razmišljanja in delovanja in zato se tudi takoj spremeni vsakdanje življenje udeležencev. Svoje znanje in izkušnje prenaša na učinkovit način, saj govori na podlagi lastnih izkušenj in je živ dokaz, da je teorija lahko tudi praksa. Svoje znanje je izpopolnjevala s stalnim izobraževanjem tako doma kot v tujini. Predavateljica je dejavna prek svojega podjetja Vinkom (www.vinkom.si).

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo in potrdila.
Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest.
Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 21. 6. 2012.

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20120628 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatne informacije: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si