Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Slovenski kadrovski kongres

 

Program kongresa si oglejte tukaj.

Kotizacija

Člani GZDBK imajo 10% popust za udeležbo na kongresu. 

 

GZDBK je partner Slovenskega kadrovskega kongresa.



Kdaj: četrtek in petek, 3. in 4. april 2014, ob 9.30 
Kje: v Hotelu Slovenija v Portorožu

Namen in cilj predavanja:
Delo se spreminja, organizacije tudi. Spreminjajo se oblike dela: delo na domu in delo na daljavo postajata realnost, ki jo že živimo. Pojavljajo se že prve miniaturne tovarne na domu. Na domu ljudje opravljajo tudi del proizvodnih procesov. Delamo takrat, ko je delo, od kjerkoli in kdajkoli. V prihodnje bomo pogosteje sodelovali v virtualnih in medkulturnih timih. Organizacije postajajo vedno bolj fleksibilne in neformalne. Spreminjajo se komunikacijski vzorci, delovna okolja bodo postala bolj naklonjena skrbi za starejše in bolj prijazna do mlajših.

Napovedi so nepredvidljive, zato vas s tem kongresom vabimo k soustvarjanju prihodnosti kadrovske funkcije z vašo vizijo za boljšo prihodnost. Temu bodo posvetili delovna omizja.

Vljudno vabljeni!

PRIZNANJA 

 

Na Slovenskem kadrovskem kongresu bo v petek, med 8:45 in 9:30 uro, potekala slovesna podelitev priznanja Kadrovski manager 2014, priznanj SKZ (Slovenske kadrovske zveze) in priznanja Kadrovski up 2014.

dr. Robert Kaše, moderator Slovenskega kadrovskega kongresa 2014

Več o predavateljih kongresa vam je na voljo na tej povezavi.

 

Kotizacija, plačila in prijave:

Člani GZDBK lahko uveljavljate 10 % popust za udeležbo.

Prijave so možne do 31. marca 2014. Prijavo lahko pošljete po pošti, faksu, e-pošti ali spletu. Skrajni rok za morebitno odpoved je štiri dni pred kongresom. Odpoved mora biti pisna. Pri kasnejši odjavi bodo zaračunani administrativni stroški, kot so zapisani v Splošnih pogojih poslovanja podjetja Planet GV in si jih lahko ogledate na spletni strani www.planetgv.si

Dodatna pojasnila: TUKAJ