Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Pospešite svoje poslovanje (prodajo) z orodji NLP

delavnica

Program

13.00 začetek
15.00 zaključek

Trajanje: 2 uri

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 49 € + DDV

Delavnico organiziramo v slodelovanju s podjetjem NLP4UM, d. o. o.

Kdaj: torek, 4. november 2014, ob 13.00
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj delavnice:
Udeležencem bomo pomagali doseči razumevanje, kako s pomočjo znanj in orodij NLP s stranko hitro vzpostavimo dober stik ter odprt in sodelujoč odnos. Ozavestli bomo različnost med ljudmi in možnost opremiti sodelavce, prodajnike in vodje z znanjem hitrega prepoznavanja sogovornika in fleksibilnostjo v uporabi komunikacijskih pristopov. Izpostavili bomo, kako razumeti in aktivno sprejemati različnosti strank pri vrednotenju in odločanju v njihovem nakupnem procesu ter temu prilagoditi stil prodaje in vsebino prodajnih ponudb. Nenazadnje bomo skozi delavnico predstavili dejanske možnosti, ki jih nudi celovito poznavanje tehnik NLP za razvijanje posla.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

Aksiomi NLP pri komuniciranju s strankami in znotraj podjetja
- predpostavke NLP
- razumevanje individualnosti notranjih predstav strank
Ustvarjanje dobrega stika v prodaji

 

Predavatelj
Gaber Marolt

Je trener nevrolingvističnega programiranja (NLP) z mednarodnim certifikatom INLPTA in Mojster praktik, mentor, coach in poslovni svetovalec. Po izobrazbi univerzitetni diplomirani ekonomist z ExecutiveMBA poslovne šole Cotrugli.

Ima več kot dvajset let izkušenj z vodenjem kreativnih timov in je za svoje delo na področju avdio-vizualnih umetnosti s kolegi prejel Viktorja, Bronasti grb mestne Mestne občine Celje in več drugih priznanj.

Je izrazito interdisciplinaren in ima bogate osebne in poslovne izkušnje z različnih področij: vodenja podjetij, finančnega in davčnega področja, področja osebnih financ, računovodstva, področja prodaje, IT, nabave, optimizacije delovnih procesov in regulative. Kot vodja različnih oddelkov in podjetij ima bogate izkušnje tudi na HR področju, sestavljanja timov in internega komuniciranja. Sebe opiše kot katalizatorja poslovnih idej, povezovalca, učinkovitega vodjo in sodelavca. V zadnjih letih se je dodatno specializiral na področju komunikacije v razmerah sanacij, prestrukturiranja poslovanja in change-managementa.

Njegovo močno področje je prodaja, kje ima večletne izkušnje in rezultate. NLP uporablja kot orodje za ustvarjanje novih priložnosti, za osebni razvoj sebe in drugih ter ohranjanje in vzpostavljanje ciljne naravnanosti podjetja in timov.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 30. 10. 2014. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20141104 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si