Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

36. računovodski zajtrk: AJPES

Program

8.30 začetek
10.00 zaključek

Trajanje: 1,5 ure

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 50 € + DDV

 

Zajtrke organizira Sekcija računovodskih servisov. Teme zajtrkov se določajo glede na trenutne vroče izzive in vaše želje - vprašanja. Prav zato so še posebej dobrodošli vaši predlogi. Zaupajte nam jih na nina.sab@gzdbk.si

Kdaj: torek, 3. november 2015, ob 8.30
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj računovodskih zajtrkov:
Povezovati člane Sekcije računovodskih servisov dolenjsko belokranjske regije in tistih stanovskih kolegov iz ostalih podjetij, ki ste zadolženi za računovodsko finančna področja, ki si želite širiti strokovna poznanstva, znanja in izkušnje na računovodsko finančnem področju.

Tokratni zajtrk bomo namenili predstavitvi dejavnosti Agencije RS za javnopravne evidence in storitve (AJPES). Poudarek bo na prikazu načina iskanja informacij, objavljenih na spletnem portalu AJPES. Po predstavitvi bomo nadaljevali s sejo izvršnega odbora sekcije. 

Pristopite k sekciji! Članstvo v sekciji je za člane GZDBK brezplačno. Pristopna izjava SRS.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

Poslanstvo AJPES je na enem mestu zbirati in posredovati podatke o poslovnih subjektih zainteresirani javnosti, s ciljem zagotavljanja transparentnosti mikro in makro gospodarskega okolja, ob stalnem povečevanju učinkovitosti in zadovoljstva uporabnikov.

Vizija AJPES-a je, da je vodilna nacionalna institucija, ki uporabniku prijazno zagotavlja podatke in informacije za pregledno nacionalno in evropsko poslovno okolje.

Z nami bo direktorica AJPES-ove poslovne enote Novo mesto, gospa Jelka Lugarič. Predstavila bo agencijo, njeno splentno stran, ki ima bogate baze podatkov kot so že dobro-znani eRZPP, eEBR, Fi=Po itn. Pogledali si bomo torej spekter AJPES-ovih poslovnih produktov in novosti. Govorili bomo o pristopu, kako priti do zanesljivih podatkov za varne in optimalne poslovne odločitve z domačimi in tujimi poslovnimi partnerji.


Po končanem pogovoru z gospo Lugarič, bo izvršilni odbor SRS imel redno sejo.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, pogostitev in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 29. 10. 2015. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20151103-1 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si