Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Obisk podjetja Adria Mobil, d. o. o., Novo mesto in zbor članov SKI

izmenjava dobrih praks SKI

Program

12.00 začetek
15.30 zaključek

Trajanje: 3,5 ure

Kotizacija

Dogodek organiziramo samo za člane GZDBK, udeležba je brezplačna.

  

Sekcija za kakovost in inovativnost
pripravlja izmenjavo dobrih praks. Tokrat bomo obiskali podjetje Adria Mobil, d. o. o., Novo mesto, ki je eden izmed vodilnih evropskih proizvajalcev počitniških prikolic, avtodomov in vanov ter mobilnih stanovanjskih enot, ki kroji sam vrh evropske panoge karavaninga že dobrih petdeset let. 


Kdaj: sreda, 29. marec 2017, ob 12.00
Kje: podjetje Adria Mobil ima sedež na Straški cesti 50, 8000 Novo mesto (zemljevid)

Namen in cilj dogodka:
Namen tovrstnih dogodkov je izmenjava dobrih praks na področju kakovosti in inovativnosti, medsebojno povezovanje članov, izmenjava informacij in izkušenj, kar je gotovo velika dodana vrednost za vsakega udeleženca.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

Začetki Adrie Mobil, enega vodilnih evropskih proizvajalcev počitniških prikolic, avtodomov in mobilnih hišic, segajo v leto 1965, ko je nastala prva počitniška prikolica - Adria 375. Že prva prikolica je bila izvožena in prodana na Švedsko, kar lahko danes razumemo kot enega izmed indikatorjev uspeha, ki ga Adriini izdelki vse odtlej dosegajo na evropskih trgih.

Ključni dejavniki uspeha Adrie Mobil so predvsem bogato znanje ter izkušnje na področju razvoja, proizvodnje ter trženja počitniških prikolic, avtodomov ter mobilnih hišic. Celovitost ponudbe, inovativnost ter prilagajanje produktov potrebam kupcev predstavljajo konkurenčno prednost podjetja in blagovne znamke Adria, ki sodi med najbolj prepoznavne in priljubljene na evropskem trgu karavaninga.

Kakovost, inovativnost in izkušnje so vgrajeni v vse izdelke Adrie Mobil, ki svojim uporabnikom ponujajo neskončne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Zavezani k odličnosti

V Adrii Mobil so sprejeli zavezo k trajnostnemu razvoju, proizvodnji in trženju kakovostnih počitniških prikolic, avtodomov in mobilnih hišic. Njihov cilj je oblikovanje in izdelava varnih, funkcionalnih in zanesljivih izdelkov za kupce, ki želijo kakovostno preživeti svoj prosti čas. Pri organizaciji in izvajanju vseh procesov - od nabave materialov do prodaje proizvoda - si prizadevajo preprečevati izvore napak, morebitne nastale napake pa v najkrajšem času zaznati in takoj odstraniti ter kontinuirano izboljševati vse procese v podjetju.

Adriina politika kakovosti je opredeljena z osnovnimi usmeritvami in merljivimi cilji doseganja kriterijev kakovosti. Da bi zagotovili zahtevano in pričakovano raven kakovosti ter da bi bili uspešni v obdobju hitrih tehnoloških inovacij in močne konkurence, so za uskladitev sistema kakovosti s svetovno prakso izbrali standarda kakovosti ISO 9001 in ISO 14001.  

V Adrii Mobil stremijo k doseganju in razvoju odličnosti v vseh procesih s ciljem zagotoviti močne temelje za doseganje zadovoljstva njihovih kupcev kot tudi njih samih. 

Po predstavitvi in ogledu podjetja bo sledil kratek ZBOR ČLANOV Sekcije za kakovost in inovativnost. Vsi, ki bi želeli tvorno sodelovati pri delu sekcije kot člani izvršilnega odbora, vljudno vabljeni, da podate svojo vlogo. Več o delu sekcije > 


URNIK OBISKA:


  • 12.00 – 12.15     Sprejem udeležencev
  • 12.15 – 13.30     Ogled proizvodnje
  • 13.30 – 15.00     Kratka predstavitev podjetja, organizacija kakovosti, sistem kakovosti in pot do poslovne odličnosti
  • 15.00 – 15.30     Zbor članov SKI
  • 15.30                  Zaključek



Članstvo v sekciji je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih naših članov. 
PRISTOPNA IZJAVA SKI >

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 27. 3. 2017.

Dodatna pojasnila: Andreja Vidrih, 07 33 22 184, andreja.vidrih@gzdbk.si