Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Zbor računovodij na obisku v podjetju Arex

Program

10.45 registracija udeležencev pred začetkom dogodka
11.00 začetek
14.00 zaključek

Trajanje: 3 ure

Kotizacije ni, a je dogodek namenjen le članom GZDBK. Prednost pri zasedbi razpoložljivih mest imajo člani sekcije. 

Obvezna je predhodna prijava udeležbe

LogoDogodek organizira Sekcija računovodskih servisov pri GZDBK v sodelovanju s podjetjem Arex, d. o. o. iz Šentjerneja.

   

Kdaj: torek, 11. aril 2017, ob 10.45 
Kje: v podjetju Arex (Trubarjeva cesta 7, Šentjernej)


Zbor računovodij Dolenjske in Bele krajine, ki se v sklopu GZDBK enkrat letno izvaja že od 2008, bo tokrat potekal v podjetju Arex.

Podjetje Arex je na trgu prisotno že več kot dvaindvajset let. Sprva se je ukvarjalo s proizvodnjo orodij za brizganje plastike in izsekovanje kovin, pozneje pa je proizvodnjo razširilo še na izdelavo lastnih izdelkov iz plastike, tekstila in kovin. Kot ponazarja že moto podjetja »development as a way of life,« je lastni razvoj močna stalnica v načinu delovanja podjetja in ravno zato ima podjetje zelo širok asortima lastnih proizvodov, ki so pretežno namenjeni vojski in policiji, pa tudi podjetjem, ki se ukvarjajo s proizvodnjo vojaškega orožja in opreme. Arex se lahko pohvali s prvo serijsko pištolo, izdelano v Sloveniji. Proizvaja pa tudi dele za orožje, kovinske linke za strelivo, manevrsko in trening strelivo, proizvodne linije, cevi za orožje itn. Pretežni del svojih proizvodov podjetje proda v tujino, in sicer v preko 30 držav sveta. Širok asortima narejen po najvišjih standardi kakovosti v tej branži in številni tuji kupci nedvomno pomenijo velik izziv v delovanju in razvijanju celotnega podjetja. Zato so številni poslovni uspehi še bolj prepričljiv izkaz priznanja k Arexovi odličnosti.


Vljudno vabljeni!

Na zbor vabimo vse računovodje Dolenjske in Bele krajine, ki so člani GZDBK ter vse, ki so že člani sekcije ali pa to želijo postati. Članstvo v sekcijah GZDBK je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih naših članov.

Pristopite k sekciji! Pristopna izjava SRS 

Program dogodka:


10.45 - 11.00: Registracija udeleležbe

11.00 - 11.30: Zbor članov SRS

  1. Odprtje zbora članov sekcije
  2. Preoblikovanja imena sekcije
  3. izvolitv članov izvršilnega odbora sekcije
  4. Sprejem poročila o delu v letu 2016
  5. Predstavitev in sprejem programa dela za leto 2017 
  6. Ostalo

11.30 - 13.00: Predstavitev podjetja Arex in predstavitev njegove računovodske službe 

13.00 - 14.00: Voden ogled


KAKO POSTATI ČLAN SEKCIJE?

V Sekcijo se lahko včlanite, tako da izponite Pristopno izjava SRS in jo dostavite Gospodarski zbornici Dolenjske in Bele krajine (GZDBK). Članstvo v sekciji je za zaposlene pri podjetju, ki je član GZDBK, brezplačno. Več pojasnil lahko dobite od skrbnice sekcije mag. Nine Šab.

Prijave:

Dogodek je namenjen le članom GZDBK, udeležba je brezplačna. Obvezna pa je predhodna prijava udeležbe. Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Skrajni rok za morebitno pisno urejanje prijave ali odjave je 7. 4. 2017. 

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.