Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Karierni sejem MOJE DELO 2017

Skupni sejemski nastop članov GZDBK



Skupni sejemski nastop članov GZDBK

Kdaj: sreda, 29. november 2017, od 10.00 do 19.00 
Kje: v Cankarjevem domu v Ljubljani

Namen skupnega sejemskega nastopa:
Novembra 2009 smo prvič združili moči in skupaj kot regija nastopili na sejmu Kariera 2009. Skupni nastop se je izkazal kot pozitivna, sinergijska in inovativna izkušnja vseh udeleženih. Sejemski nastop pod okriljem GZDBK smo izvedli šestkrat, letos ga našim članom omogočamo sedmič. 

Vljudno vabljeni, da nas na sejmu obiščete tudi vi!

Vsebina

 

Podjetja Dolenjske in Bele krajine se zavedajo pomena zaposlenih pri svojem poslovanju. Interes sodelujočih podjetij je, da se predstavijo kot privlačen delodajalec in razrešijo svoje težave ob morebitnem pomanjkanju določenih kadrov. Prav zato so se nekatera dolenjska in belokranjska podjetja odločila, da se skupaj, pod okriljem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine, predstavijo na kariernem sejmu MOJE DELO 2017.

Na letošnjem sejmu se bo tako predstavilo devet podjetij, članov GZDBK: Adria Mobil, AkrapovičKrkaRevozTerme Krka, TPV, Treves, Trimo in Zavarovalnica Sava.


      

                     

   



Naš regijski nastop na vseslovenskem sejmu bomo tudi letos, tokrat tretjič zapored, podkrepili tudi z udeležbo Mestne občine Novo mesto, s čimer želimo obiskovalcem sejma približati življenje in delo v prestolnici naše regije.

 

V sklopu skupinske sejemske predstavitve Dolenjske in Bele krajine bomo imeli ob 15.30 uri (Predavalnica: Novi izzivi) krajše, zanimivo predavanje z naslovom NOVO MESTO: prijetno za življenje in delo. Takoj po predavanju bomo izvedli žrebanje med prijavljenimi udeleženci predavanja, ki bodo za nagrado prejeli: Preživetje, vodenega in zanimivega dne v Novem mestu. Program dneva bo zajemal tudi srečanje in pogovor o kariernih ter življenjskih možnostih v Dolenjski prestolnici z županom Mestne občine Novo mesto Gregorjem Macedonijem in direktorjem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine Tomažem Kordišem. Za sodelovanje v žrebu se je na predavanje potrebno predhodno prijaviti in se ga tudi udeležiti. Prijavo na predavanje lahko pošljete preko elektronskega sistema Moje delo.

 

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.