Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Karierni sejem MojeDelo v Novem mestu 2019

Program

10.00 začetek
17.00 zaključek

Trajanje: 7 ur

Udeležba

Člani: 550 € + DDV

Ostali: Sejma se lahko udeležijo tudi ostala podjetja za 600 € + DDV. Pogoji sodelovanja so opredeljeni drugače kot za člane GZDBK. Več informacij prejmete po najavi interesa za udeležbo na sejmu v Novem mestu.

Podjetja svojo udeležbo lahko najavite tukaj.

 

Sekcija za ravnanje s človeškimi viri pri GZDBK v sodelovanju s podjetjem Stirya iz Ljubljane pod blagovno znamko MojeDelo organizira regijski karierno zaposlitveni sejem v Novem mestu. 

 

Kdaj: četrtek, 18. april 2019, od 10.00 do 17.00
Kje: na Univerzi v Novem mestu, Na Loko 2 (https://uni-nm.si/)

 

Portal MojeDelo.com (podjetje Stirya iz Ljubljane) že vrsto let organizira karierne sejme v Sloveniji in širše. Letos drugič zapored, bomo skupaj z njimi organizirali regijski sejem tudi v Novem mestu!

Namen regijskega sejma je na enem mestu v istem dnevu predstavit podjetja iz naše regije vsem zainteresiranim iskalcem zaposlitve ter ostali javnosti. Sejem bo oglaševan ne le v regiji, ampak tudi izven meja regije, saj želimo spodbuditi povečanje dnevne migracije iz vse Slovenije proti Novem mestu. Prav zato bo marketinška kampanja zastavljena širše, kot je sicer pri regijskih sejmih v drugih mestih Slovenije.

Kontaktirajte nas na nina.sab@gzdbk.si, da vam pravočasno pošljemo naročilnico za sodelovanje na sejmu v Novem mestu, saj je število mest nastopajočih podjetij omejeno. Podjetja, ki ste člani GZDBK, ne pozabite uveljaviti ugodnejšo ceno! Podjetja svojo udeležbo lahko najavite tukaj.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

Predstavitev regijskih podjetij in razgovori o možnosti zaposlitve ter kariernih možnosti.

Podjetja svojo udeležbo lahko najavite tukaj.

Predstavitev programa obsejemskih predavanj in ostalih aktivnosti 
Podrobnosti vsebine so še v pripravi!

 

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Prijava mora biti dana v pisni obliki. Potrditev pisne prijave je v pristojnsti organizatoja sejma. V primeru morebitna naknadne odpovedi nastopanja že pisno potrjenega sodelovanja na sejmu v Novem mestu, vam udeležnino vseeno računamo v celoti!

Plačilo udeležnine - 

Udeležnino po prejetju računa v določenem roku nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20190418 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990. 

 

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si



------------------------------------------------------------------------------------------ 

Na sejmu bo potekala tudi PREDSTAVITEV projektov NAPREJ in Regionalno stičišče dostojnega dela Celje.

V mesecu oktobru 2017 so se pričele aktivnosti projekta za izboljšanje psihosocialnega stanja zaposlenih v slovenskih podjetjih. Projekt »Celovita psihosocialna podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile – Zdravo in aktivno v prihodnost« (v nadaljevanju NAPREJ), ki bo trajal do septembra 2021, sofinancira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, izvaja pa Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnostih PRIZMA, ustanova. Projekt NAPREJ se izvaja v Kohezijski regiji Vzhodna Slovenija (KRVS).

Namen projekta je pomagati podjetjem in njihovim zaposlenim, še posebej starejšim od 45 let, pri obvladovanju in preprečevanju psihosocialnih dejavnikov tveganja. V okviru projekta bo oblikovan program celovite podpore podjetjem za obvladovanje in preprečevanje psihosocialnih dejavnikov tveganj (program PSDT).

V okviru projekta NAPREJ so vam na voljo uporabni priročniki, članki in ostalo gradivo. Več na https://www.naprej.eu

 

V Regionalnem stičišču dostojnega dela Celje se nudijo brezplačna svetovanja in informiranja v zvezi z vprašanji, ki so vezana na dostojnost dela. Stičišče je tako namenjeno delojemalcem (delavcem, iskalcem zaposlitve, brezposelnim osebam, študentom), kakor tudi delodajalcem oz. njihovim predstavnikom.

Če se tudi vam porajajo vprašanja v zvezi z dostojnem delom, vabljeni, da obiščete Regionalno stičišče dostojnega dela Celje na Regionalni gospodarski zbornici Celje (Ljubljanska cesta 14. - 2. nadstropje), lahko pa jih tudi pokličete na tel. št. 03 426 74 03 ali nam pišete na e-naslov: info@dostojnodelo.si. Kontaktirate jih lahko vsak delovni dan od 8.00 do 12.00, v sredo do 16.00.

Informiranja in svetovanja so brezplačna.

 

Oba projekta sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.