Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

On-line karierni sejem 2020 OPTIUS

PRIJAVE za sodelovanje
sprejemamo
do 19. 12. 2020

Cena za člane:
28 in 30 % popusta
na redne cene paketov
virtualnega sejmovanja.
Stopnja popusta
je odvisna od paketa.

Povpraševanje in
prijavo uredite tukaj
 




Kdaj: od srede do nedelje, od 22. do 26. januarja 2020
Kje: On-line

Povpraševanje in prijavo udeležbe uredite tukaj.







 

Podjetjem pri GZDBK pomagamo do večje prepoznavnosti v okolju. Zakaj? Kako razmišljamo? Krepitev prepoznavnosti podjetja in preproznavnosti proizvodov ali storitev, ki jih podjetje ustvarja ter ob tem privlačnosti podjetja kot delodajalca, je zahtevno, več nivojsko in več smerno strateško prizadevanje vsakega uspešnega, dolgoročno naravnanega, podjetja. Sejmi so oprijemljiva, priročna in direktna priložnost, ki podjetju pomaga pri tem. Sežejo med ljudi in v okolje drugače kot ostali komunikacijski kanali. Biti prisoten je danes ukrep, ki ga dosledno izvaja vsako uspešno podjetje.

Pri GZDBK izboljšujemo pogoje sodelovanja za naše člane pri obetavnih priložnostih delovanja. 

 

GZDBK je z ekipo OPTIUS (iz podjetja Moja Zaposlitev) podpisal sporazum za partnersko sodelovanje pri On-line kariernem sejmu, ki poteka januarja 2020 (med 22. in 26.) v Sloveniji drugič. Prvič je on line sejem potekal marca 2019. Pri sporazumu smo za člane GZDBK pridobili med 28 in 30 % popusta na redne cene štirih paketov virtualnega sejmovanja. Stopnja popusta je odvisna od paketa za katerega se podjetje lahko odloči, da ga bo uporabilo.

Kratek utrinek s prvega on-line sejma, ki je potekal v marcu 2019, si lahko ogledate s klikom na VIDEO.

Vljudno vabljeni!

Prijava udeležbe na sejem in več o tem, kako sejem deluje:



Prijave vašega podjetja za virtualno stojnico oz. paket sejmovanja na on-line kariernem sejemu Optius uredite pri: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si

Podrobnejša pojasnila o sejmu, kako deluje, kako ga kar najbolje uporabiti za krepitev prepoznavnost podjetja in za virtualno iskanje kadra: sejem@optius.com ali 01 81 00 202.