Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Virtualna gospodarska delegacija v VIETNAM

2. 3. 2021

10.00 začetek
16.30 zaključek

Udeležba je brezplčna, a je potrebna predhodna prijava. Pazite na stroške nepravočasne odjave!

E-PRIJAVA

Udeleženci bodo dan pred dogodkom prejeli povezavo do spletnega seminarja.


Organizator: Mednarodno poslovanje/CEMP

 

 


Vljudno vabljeni k predstavitvi vašega podjetja vietnamskim partnerjem, potencialno zainteresiranim za industrijsko avtomatizacijo v prehrambeni in tekstilni industriji, ki bo potekala v okviru slovenske virtualne gospodarske delegacije v Vietnam.

Dogodek organizira Gospodarska zbornica Slovenije, v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javno agencijo ter Veleposlaništvom Vietnama z Dunaja, Agencijo za promocijo trgovine Ministrstva za Industrijo in trgovino Vietnama. 


Komu je udeležba na dogodku namenjena?
 

Na podlagi identificiranega rastočega trenda povpraševanj vietnamskih podjetij po industrijski avtomatizaciji v prehrambeni in tekstilni industriji, je udeležba na dogodku primarno namenjena slovenskim podjetjem, ki nudijo naprave, opremo, proizvodne linije in rešitve za

  • predelavo kmetijskih in živilskih izdelkov,
  • avtomatizacijo proizvodnih linij in procesov v prehrambeni in tekstilni industriji ter
  • transportno-logistične rešitve.


Okvirni program

09:30 – 10:30

Sporazum EU-Vietnam in slovensko podjetje v mestu Hošiminh
Koristi prostotrgovinskega sporazuma med EU in Vietnamom in primerom dobre prakse slovenskega podjetja z lastnim predstavništvom v mestu Hošiminh.

10:30 – 16:30 

B2B srečanja



Udeležba
 na dogodku je brezplačna, potrebna je predhodna prijava. Pazite na pogoje prijave in morebitne stroške nepravočasne odjave!  

Prijave

Udeležbo na dogodku potrdite preko spletnega prijavnega obrazca do vključno 3. februarja 2021. Vsebina prijavnega obrazca bo osnova za urejanje B2B srečanj, zato dovolite, da vas ob tem prijazno spomnimo, da boste s kakovostno vsebinsko predstavitvijo vašega podjetja pritegnili večjo pozornost in interes udeležencev dogodka za srečanja z vami. 

Stroški udeležbe

Za slovenska podjetja je udeležba na dogodku brezplačna, saj stroške organizacije virtualne delegacije krijejo organizatorji dogodka. V kolikor se prijavljeni udeleženec dogodka ne more udeležiti, se lahko z dogodka brezplačno odjavi, tako da neudeležbo sporoči na natasa.turk@gzs.si, do 1. marca 2021 do 10.00 ure. Za odjave po navedenem roku ali za neudeležbo na dogodku pa je strošek 300,00 EUR na osebo. 

 

Več pojasnil: GZS, Nataša Turk, T: 01/58 98 152, E: natasa.turk@gzs.si.

 


Podpornik dogodka