Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

VELIKA ŠOLA VODENJA - TEHNIKE IN ORODJA ZA VODITELJSTVO: Psihologija vodenja; Ciljno vodenje; Sodobna orodja za vodenje; Reševanje konfliktov; Povečajmo motivacijo sodelavcev; Vodenje različnih generacij

šest delavnic, 50 pedagoških ur

28. 1. 2022
11. 2. 2022
25. 2. 2022
11. 3. 2022
25. 3. 2022
08. 4. 2022


08.00 začetek 
14.30 zaključek

Šola obsega 6 delavnic, zajema 50 pedagoških ur in se izvaja v obdobju treh mesecev.

Delavnice potekajo na naslovu: Ljubljanska cesta 42, 2310 Slovenska Bistrica, pri podjetju IZZA.

Kotizacija 

Na eno osebo: 1.100 €+ DDV

Za več oseb iz iste organizacije: 5% popust pri kotizaciji.

Prijavo udeležbe in plačilo kotizacije uredite pri podjetju IZZA. 

PRIJAVA, PODROBNOSTI IN PLAČILO

 

 

 

 

 

 

 

Izobraževanje izvaja IZZA.

Vodenje je v današnjih časih poklic in ne več samo delovno mesto, ki ti pripada zaradi števila let službovanja v organizaciji. Dobili ste delovno mesto vodje. Kako pa sedaj? Ali ste že zbrali vsa potrebna znanja, da postanete suveren vodja?

Dober vodja se gradi več let in se mora nenehno usposabljati za svoj poklic. Na vodenje vplivajo medsebojni odnosi, razumevanje, poštenje, nagrajevanje, motiviranje, pohvale, spodbujanje. Vodja je svojim podrejenim zgled v vseh stvareh. Voditeljstvo je zmožnost vplivanja na druge sodelavce, da sledijo in dosežejo ustrezen cilj in rezultate za podjetje. Vodja je simbol podjetja, njegovega uspeha ali neuspeha. Da bi lahko učinkovito vodili svoje sodelavce v teh časih velikih gospodarskih sprememb, se moramo kot vodja primerno vedenjsko odzvati. Za to pa potrebujemo veliko treningov, da dosežemo veščino dobrega vodje. Sklop delavnic VELIKA ŠOLA VODENJA smo razdelili v zaporedje šestih delavnic, ki si bodo sistematično sledile, nadgrajevale in dopolnjevale. Z njihovo pomočjo boste dobili širok spekter znanj in veščin o voditeljstvu. Med predavanji boste pridobljena znanja preizkusili v praksi in nam poročali o svojih pridobljenih veščinah.

Vaša pridobljena korist, ko boste obiskovali šlolo TEHNIKE IN ORODJA ZA VODITELJSTVO;

Ugotovili boste, kakšen stil vodenja uporabljate in kako ga lahko izboljšate, koliko avtoritete ste si že pridobili, kako lahko usmerjate ljudi k ciljem in doseganjem rezultatov, kako spodbudite osebno motivacijo posameznika. Spoznali boste orodja za vodenje in njihovo uporabnost v praksi, upoštevali boste drugačne poglede na delo in odnose z ljudmi.

Šola je namenjena: vodjem, menedžerjem, direktorjem, podjetnikom, vodjem oddelkov, vodjem timov, vodjem projektov, vsem vodjem, ki željo spoznati učinkovite tehnike in orodja pri vodenju ljudi, tistim, ki bodo napredovali v svoji delovni sredini in bodo morali voditi svoje sodelavce ter vsem, ki so dobili novo delovno mesto vodje in bi radi pridobili socialno moč in avtoriteto.

 

Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

VELIKA ŠOLA VODENJA je največkrat izvedeno uposabljanje za projekt JP ASI 2019!  

 

1. delavnica: 28. 01. 2022 PSIHOLOGIJA VODENJA

2. delavnica: 11. 02. 2022 CILJNO VODENJE

3. delavnica: 25. 02. 2022 SODOBNA ORODJA ZA VODENJE

4. delavnica: 11. 03. 2022 REŠEVANJE KONFLIKTOV

5. delavnica: 25. 03. 2022 POVEČAJMO MOTIVACIJO SODELAVCEV

6. delavnica: 08. 04. 2022 VODENJE RAZLIČNIH GENERACIJ

 

PODROBNOSTI IN PRIJAVA

 

IZVAJALEC VELIKE ŠOLE VODENJA:

IZZA d.o.o.

Ljubljanska cesta 42

2310 Slovenska Bistrica

Slovenija

izza@izza.si

Telefon: 02 843 20 60

Telefaks: 02 843 20 61

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na vseh šestih delavnicah, gradivo, postrežbo med odmorom in potrdila.

Prijave in plačilo:

Prijave sprejemajo pri podjetju IZZA do zapolnitve razpoložljivih mest. Morebitne odpovedi pri podjetju IZZA sprejemajo dva dni pred začetkom. Po tem roku kotizacije ne vračajo!