Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Računovodski vodeni pogovor: obrazci DOD-DDPO za podjetja, društva in DDD-DDD za samostojne podjetnike ter krajša seja Sekcije računovodij

3. 2. 2022

10.00 vodeni pogovor (1)
11.30 seja (2)
12.00 zaključek

VIRTUALNO

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 115 € + DDV

e-PRIJAVA

 

Dogodek organizira Sekcija računovodij Dolenjske in Bele krajine (SR DBK). Teme dogodkov določamo glede na trenutne izzive in želje ter vprašanja članov. Prav zato so dobrodošli tudi vaši predlogi za prihodnje dogodke sekcije. Zaupajte nam jih na nina.sab@gzdbk.si



Namen in cilj računovodskih dogodkov sekcije je povezovati računovodje Dolenjske in Bele krajine, ki ste zadolženi za računovodsko finančna področja in si želite utrjevati ter širiti strokovna poznanstva, znanja in izkušnje na računovodsko finančnem področju.

 

Dogodek je razdeljen na dva dela; (1) voden pogovor in (2) seja s člani SR DBK, ki jo vodi predsednik sekcije, Aleš Plantan.

(1) Vodeni pogovor 
bo o obrazcih DOD-DDPO za podjetja, društva in DDD-DDD za samostojne podjetnike, ki ga bo vodila Renata Škedelj, članica izvršilnega odbora Sekcije računovodij iz podjetja Doksia, d. o. o.

(2) Po pogovoru bomo imeli kratko sejo, ki jo bo vodil predsednik Sekcije računovodij, Aleš Plantan iz podjetja Finskatt, d. o. o. Cilj te seje je določiti datum in vsebino letnega zbora sekcije, določiti, v katerem mesecu, katero uspešno podjetje obiskati, da nam predstavi svojo delovno prakso na področju poslovnega in finančno računovodskega delovanja.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Pristopite k sekciji! Članstvo v sekciji je za zaposlene v podjetju, ki je član GZDBK, brezplačno. Pristopna izjava SRDBK >

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Vljudno vabljeni!

Dnevni red računovodskega srečanja

 

10.00 - 11.30

(1) Voden pogovor: obrazce DOD-DDPO za podjetja, društva in DDD-DDD za samostojne podjetnike

Pogovor bo pripravila in vodila članica izvršilnega odbora Sekcije računovodij, Renata Škedej, ki je tudi lastnica in direktorica podjetja Doksia, d. o. o., ki vrsto let uspešno skrbi za opravljanje računovodskega servisa za številne pravne osebe. 

Povabilo Renate Škedelj, na računovodski pogovor, je zapisan tako:
Računovodje zaključujete bilance in izdelujete davčne obračune.
Ste za to, da gremo skupaj skozi obrazce DOD-DDPO za podjetja, društva in DDD-DDD za samostojne podjetnike?
Skupaj si lahko pogledamo posamezne rubrike iz obrazca, ki jih mogoče ne razumemo popolno, ali smo v dvomih in pokomentiramo.
Tako bomo na praktični način spoznali, na kaj moramo biti pozorni pri pripravi davčnega obračuna za leto 2021, direktno iz prakse!

11.30 - 12.00

(2) Seja: izmenjava mnenj o dogodku ter ostalih aktualnih temah in konkretizacija programa dela sekcije za leto 2022. V sklopu seje so obravnavani predlogi za nadaljnje vsebine za računovodje (*računovodski zajtrki/ *računovodski pogovori *zbor članov sekcije, *forumi uspešnih poslovnih praks, *računovodski letni posvet in *ostale dejavnosti, ki jih predvidimo v program dela sekcije:



NADALJNJI PROGRAM IN VSEBINA DELA SEKCIJE RAČUNOVODIJ DBK TEMELJI NA VAŠEM MNENJU IN VAŠIH PREDLOGIH, KI NAM JIH ZAUPATE NA DOGODKU SEKCIJE ALI PO NJEM: o današnji slišani temi, o nadaljnjih aktualnih temah ter perečih izzivih računovodskega dela s katerimi se srečujete.

Pristopite k sekciji! Članstvo v sekciji je za zaposlene v podjetju, ki je član GZDBK, brezplačno. Pristopna izjava SRDBK >







Vir slik: http://www.driscoll-brothers.com/the-importance-of-exhibition-planning/
https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.usatoday.com%2Fstory%2Fnews%2F2019%2F08%2F24%2Fhealth-benefits-coffee-how-much-drink-and-there-risks%2F1639899001%2F&psig=AOvVaw0ttulEnZu6ZV4DFZCHBB2Y&ust=1636189276051000&source=images&cd=vfe&ved=0CAsQjRxqFwoTCIjp_-T0gPQCFQAAAAAdAAAAABAG

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, pogostitev in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 2. 2. 2022. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo:

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20220203 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si
-------------------------------------------------------------------------------