Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Predstavitev metode A3 in praktični primeri (BREZPLAČNO!)

9. 3. 2022

10.00 začetek
11.00 zaključek

VIRTUALNO

Udeležba je brezplačna, a se je potrebn predhodno prijaviti.

Prijavo udeležbe uredite pri SIQ. 

 

 

Izobraževanje organizira in izvaja SIQ.


   

 


Vabljeni na 1 urno strokovno srečanje, kjer vam bo dr. Peter Metlikovič predstavili uporabno vrednost metode A3. Predstavil bo tudi SIQ-jevo novo, plačljivo, intenzivno usposabljanje z nazivom: Vodja vitkih projektov izboljšav.

Vljudno vabljeni!

 

VSEBINA 

                 Predstavitev metode A3

                 Primeri uspešnih projektov iz prakse

                 Predstavitev programa Vodja vitkih projektov izboljšav

 

Način dela:

Virtualno strokovno srečanje poteka v spletni e-učilnici v živo(sinhrono). Do dva dni pred izvedbo boste prejeli povezavo do spletnega izobraževanja. Za nemoteno sodelovanje na on-line usposabljanju potrebujete računalnik z mikrofonom in kamero ter dostop do zanesljivo delujočega interneta.

 

Predavatelj
Peter Metlikovič

Dr. Peter Metlikovič je bil od 1998 do 2005 direktor R&D za Evropo v Goodyear Engineered Products Europe d.o.o, Kranj. Kot član uprave in predstavnik vodstva za kakovost je razvil in vodil evropski tehnični center Goodyear EPE s preko 30 zaposlenimi za nove produkte prve vgradnje v avtomobilski industriji, vodil prenos tehnologije iz Amerike za preko $30MM investicijo. Pred tem je bil dobro leto dni sanacijski direktor v poslovni enoti Prevleke valjev v Savi Kranj, povečal prodajo 20%, fokusiral in prestrukturiral program, 80% rast na najzahtevnejšem segmentu, danes je to ena najuspešnejših enot Save, JV s podjetjem Schaffer iz Nemčije. V letih 1993-96 je z industrijsko razvojno nalogo doktoriral v ZDA na Institute of Polymer science. Leta 2006 je ustanovil lastno podjetje in od takrat kot svetovalec, coach in vodja večletnih projektov v različnih organizacijah pomaga doseči rast z manjšo porabo virov.

 

Prijave in podrobnejša pojasnila o izobraževanju uredite pri:

SIQ LJUBLJANA, Mašera-Spasićeva ulica 10, SI-1000 Ljubljana, Slovenija
T: +386 1 5609 894 tanja.bencek@siq.siwww.siq.si.

 

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si 

 

Eva Pintarič je po izobrazbi univ. dipl. kemije. Delovne izkušnje si je nabirala najprej kot analitik v kemičnem laboratoriju, nato kot vodja biokemičnega laboratorija, najdlje pa kot strokovna delavka na področju varnega in zdravega dela ter varstva pred požarom. Je zunanja sodelavka pri SIQ, deluje kot vodilna presojevalka za sisteme vodenja kakovosti, ravnanja z okoljem in vodenja varnosti in zdravja pri delu. Med drugim pa že od leta 2014 aktivno sodeluje kot predavateljica v programu Čili za delo na Kliničnem inštitutu za medicino dela, prometa in športa.