Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Dan inovativnosti 2022

Program

9.00 Prvi del: STROKOVNA KONFERENCA
17.00 Drugi del: SLOVESNA PODELITEV NACIONALNIH PRIZNANJ GZS ZA INOVACIJE 2022

Prijava >
do 16. 9. 2022

 

 

 

Vabimo vas na

Dan inovativnosti 2022,

ki bo 20. septembra 2022

v Kongresnem centru Brdo pri Kranju. 

Vljudno vabljeni!

Podelitev nacionalnih priznanj GZS za najboljše inovacije in Konferenca o vlogi dizajna pri inoviranju v sodelovanju s Kompetenčnim centrom za design management (KCDM 3.0)

 

Gospodarska zbornica Slovenije bo letos že dvajsetič nagradila najboljše inovacije v Sloveniji. Za najvišja priznanja se poteguje 45 slovenskih inovacij, ki so na regionalnih razpisih uvrstile med najboljše. Slogan letošnje podelitve je “Z inovacijami premikamo meje”.

Letošnji dan inovativnosti namenjamo netehnološkim inovacijam – od kje (če ne iz tehnologije) novosti izvirajo, kaj izboljšujejo, kako jih kot podjetje uporabljamo za dosego poslovnih ciljev in kako jih lahko kot gospodarstvo spodbujamo?

Dopoldne se bomo učili od najboljših. V uvodnem predavanju bomo spoznali pomen dizajn inovacij, primere uspešnih implementacij in spodbud, ki so jih deležne v zahodni in severni Evropi ter dobre primere njihove uporabe v podjetjih.

Popoldne se bomo osredotočili na Slovenijo: kako dobro poznamo in upravljamo vire kreativnosti in dizajn inovacij, kje so skriti potenciali, kako razvit je ekosistem za spodbujanje inovativnosti pri nas in kako se v njem znajdejo podjetja, ki jim je prav dizajn inoviranje prineslo mednarodni preboj.

Na slovesni podelitvi bomo že dvajsetič podelili najvišja nacionalna priznanja za inovacije.

Konferenca je to leto soorganizirana v sodelovanju s Kompetenčnim centrom za design management (KCDM 3.0).

 

DAN INOVATIVNOSTI >

PROGRAM >

 

PRIJAVA >


Udeležba je brezplačna, obvezna pa je prijava preko spletne prijavnice.

Rok prijave je do petka, 16. 9. 2022.

Inovacije Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine

 

Za najvišja priznanja v državi se letos poteguje tudi pet najbolje uvrščenih inovacij Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine. 

Podelitev nagrad in priznanj za inovacije GZDBK za leto 2022 >