Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

4. računovodski posvet SRS

Program

8.30 začetek
13.00 zaključek

Trajanje: 4,5 ur

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 100,00 € + DDV

Posvet organizira Sekcija računovodskih servisov (SRS)

Kdaj: četrtek, 4. oktober 2012, ob 8.30
Kje: Hotel Balnea, Terme Dolenjske Toplice

 

Namen in cilj posveta:
Strokovni posvet je priložnost, da se srečate s svojimi stanovskimi kolegi, osvojite nova znanja, osvežite aktualne teme v računovodski stroki in med odmori poklepetate o aktualnih računovodskih temah.

Vljudno vabljeni!

Članstvo v Sekciji računovodskih servisov je za zaposlene pri članih GZDBK brezplačno. Pristopna izjava SRS.

Vsebina

 

Davčne in računovodske novosti v letu 2013

Program posveta

 

8.30 Prihod in prijava udeležencev

9.00 Odprtje posveta (Tomaž Kordiš, direktor GZDBK) in pozdravni nagovor (Vesna Gregorič, predsednica Sekcije računovodskih servisov)

9.05 Nastopanje in samopodoba (Nena Dautanac)

9.50 Odmor za kavo in prigrizek

10.10 DDV storitve (posebnosti, poslovanje s tujino) in novosti v letu 2013 v davčni zakonodaji (dr. Milan Čampa)

10.55 Pravilniki o računovodstvu (mag. Malči Grivec)

11.40 Druženje ob enolončnici

12.00 Voden ogled hotela in/ali ogled Wellnessa

13.00 Zaključek

 

VABILO

Predavatelji 


Nena Dautanac

Predavateljica Nena Dautanac je motivacijska govornica in predavateljica, ki govori iz izkušenj in svoja predavanja podkrepi s primeri iz prakse ter s strokovnimi ugotovitvami. Predavanja so praktična, sproščena in obogatena z atraktivnimi zgodbami. V prostem času dela z diskriminiranimi otroki v zavodu Veselo srce. Njeno temeljno poslanstvo je razvijanje celostne posameznikove osebnosti in njegovih potencialov. Predava ljudem vseh starosti in profilov tako v gospodarstvu, kot tudi v javnih ustanovah in raznih organizacijah. Njene reference si lahko podrobneje ogledate na http://www.solaodlicnosti.si/.

dr. Milan Čampa

Predavatelj doc. dr. Milan Čampa je nosilec predmetov Pravni okviri poslovanja in Davčna politika na Visoki šoli za upravljanje in poslovanje v Novem mestu in na Fakulteti za poslovne in upravne vede Novo mesto, nosilec predmeta Gospodarsko pravo in lastnina na Visoki šoli za tehnologije in sisteme Novo mesto, direktor Taxconsult svetovalne hiše, z. o. o. v Novem mestu in prokurist družbe Inteleks, d. o. o. Je avtor oziroma soavtor številnih monografij, znanstvenih in strokovnih člankov v domačih in tujih revijah in drugih študijskih gradiv. Kot zunanji svetovalec je sodeloval z Gospodarsko zbornico Slovenije na področju korporacijskega in davčnega prava. Za večje gospodarske subjekte je izvedel že številna predavanja.

mag. Malči Grivec

Predavateljica mag. Malči Grivec je na Visoki šoli za upravljanje in poslovanje Novo mesto prodekanica za študijske zadeve in nosilka predmetov računovodstvo, poslovne finance, poslovna etika, poslovanje podjetja in trženjsko komuniciranje. Prav tako je nosilka predmeta ekonomika na Visoki šoli za tehnologije in sisteme. Je avtorica oz. soavtorica monografij in študijskih gradiv. Razvoj stroke s področja računovodstva, trženjskega komuniciranja ter etike spremlja tudi na mednarodnih znanstvenih konferencah in simpozijih, kjer aktivno sodeluje. Izpostavljamo le nekaj naslovov njenih prispevkov s področja računovodstva: Accounting in Slovenia from its beginnings until present day, Vpliv globalizacije na računovodstvo, Etični vidiki v računovodstvu in izobraževanje, Finančna kriza in nevarnost prevar.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, postrežbo med odmorom, voden ogled in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 28. 9. 2012. V nasprotnem primeru kotizacijo zaračunamo v celoti.

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20121004 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.