Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Usposabljanje za certifikat ECQA Vodja za družbeno odgovornost - PRIJAVE ZAKLJUČENE!

Tridnevno usposabljanje

Program

15.30 začetek 
20.00 zaključek

Trajanje: 4,5 ur

Kotizacija

Člani GZDBK: brezplačno

 

   

 

 

 

Dogodek organizira Slovenski inštitut za standardizacijo v sodelovanju s Sekcijo za kakovost in inovativnost ter s Fakulteto za organizacijske študije.

Kdaj: od 10. do 12. oktobra 2012
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj usposabljanja:
Certificiranje, ki bo namenjen vodjem in organizacijam - javnim, zasebnim, profitnim, neprofitnim. V okviru vseživljenjskega izobraževanja boste lahko pridobili mednarodno veljaven certifikat za poklic (kompetenco) ECQA Vodja za družbeno odgovornost (ECQA Certified Social Responsibility Manager).

Vljudno vabljeni!

KER SO VSA MESTA ŽE ZASEDENA, PRIJAV NA USPOSABLJANJE NE SPREJEMAMO VEČ!

Vsebina

Vsaka organizacija vpliva na družbo na takšen ali drugačen način. To vključuje vpliv na zdravje, dobro počutje, nasploh življenje zaposlenih in njihovih bližnjih, vpliv na okolje, sodelovanje organizacij in različnih interesnih skupin, vključno s strankami ali potrošniki, delavci in njihovimi sindikati, člani, skupnostmi, nevladnimi organizacijami itd. Z udeležbo na seminarju in opravljenim izpitom, boste pridobili certifikat znotraj okvira ECQA (European Certification and Qualification Association), ki bo veljaven povsod po Evropi.

Ciljna skupina

Izobraževanje je namenjeno vodjem, managerjem, vladnim in nevladnim organizacijam ter drugim telesom odločanja, skupnosti v splošnem ter študentom.

 

Predavanja bodo potekala v slovenskem jeziku. Gradivo (prosojnice) so v angleškem jeziku.

PROGRAM

Predavatelji

Marko Kiauta, SIST (Tangram TQC)
Gorazd Opaškar, SIST

 
Dostop do e-gradiva

Udeleženci izobraževanja bodo prejeli dostop do virtualnega okolja (Moodle) in e-gradiva, s pomočjo katerega se bodo lahko pripravili na izpit.

Prvi korak za pridobitev dostopa do e-gradiva in učnega portala je registracija na ECQA portalu.

Vse udeležence prosimo, da se registrirajo na naslovu http://www.ecqa.org/index.php?id=23.

Na tej spletni strani izberete 'Register', nato izberete 'Social Responsibility manager', nato 'SIST', nato 'I am new...' in nato 'Finish'. 

Izpiti:

On‐line izpiti bodo potekali v novembru 2012 preko ECQA izpitnega sistema. Izpitna vprašanja so izbirnega tipa. Za pozitivno opravljen izpit morajo udeleženci doseči vsaj 50% možnih točk. Po opravljenem izpitu boste prejeli certifikat v tiskani obliki.

Kotizacija:

Izobraževanje je v okviru projekta SOCIRES brezplačno. Po koncu projekta (dec. 2012) bo redna cena izobraževanja 950 € + DDV.

Prijave:

Število mest je omejeno na 20 udeležencev. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 5. 10. 2012.

Dodatna pojasnila: Polona Lindič, 07 33 22 180, polona.muhic@gzdbk.si.