Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Kako trdoživa je dolenjska podjetniška žilica? Obisk dolenjske gazele iz leta 2009 in 2011

Forum dobre prakse podjetja Mikrografija, d. o. o.

Program

16.00 začetek
18.00 zaključek

Trajanje: 2 uri

Kotizacija

Dogodek je brezplačen za vse udeležence. 

  Dogodek soorganizira Sekcija za ravnanje s človeškimi viri pri GZDBK s CEED, Mikrografijo in Gazelo 

 

Kdaj: torek, 13. november 2012, ob 16.00
Kje: v podjetju Mikrografija na Fosterjevi 10 v Novem mestu 

Namen in cilj predavanja:
Mikrografija je odličen primer dolenjske podjetniške žilice, ki je ne le trdoživa, temveč tudi mednarodno uspešna. Tokrat imate priložnost, da iz prve roke izveste, zakaj in kako. Srečanje je namenjeno podjetnikom.

Vljudno vabljeni!

Vsebina 


Spoznajte 5 ključnih poslovnih odločitev Boštjana Gaberca, ki je s svojo Mikrografijo kar dvakrat uspel postati dolenjsko-posavska gazela. Ugotovite, ali z njegovo pomočjo tudi vi lahko pospešite svojo poslovno rast in delite podobne uspehe v mednarodnih poslovnem okolju. Boštjan Gaberc vam bo zaupal, kako krepiti partnerstva z multinacionalkami, a obenem ohraniti lastno podjetniško držo in zrasti v pomembnega regionalnega igralca. Najuspešnejša pot do dobrih poslovnih odločitev je učenje od uspešnih in izkušenih podjetnikov. Od tistih, ki nam lahko jasno pokažejo dobre prakse, dobre odločitve in pasti, v katere ne smemo zaiti.

Kotizacija:

Dogodek je brezplačen za vse udeležence. Udeležba brez predhodno potrjene prijave ni mogoča!

Prijave:

Število razpoložljivih mest za dogodek je omejeno. Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Dogodka se lahko udeležite le s predhodno prijavo nanj. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab na GZDBK, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si in Jernej Pintar v CEED,  031 628 201, jernej.pintar@ceed-slovenia.org.