Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Vizualizacija – uporabna metoda za boljše pomnenje

interaktivna delavnica

Program

9.00 začetek
12.00 zaključek

Trajanje: 3 ure

Kotizacija

Dogodek je namenjen le članom GZDBK in je brezplačen.

 

Kdaj: sreda, 12. februar 2014, ob 9.00
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj delavnice:
Danes človek v enem mesecu dobi toliko informacij, kot jih je pred 300 leti v celem življenju. Povprečen dijak ima danes v danem trenutku dostop do več informacij kot jih je imel npr. Winston Churchill za čas celotnega življenja. Poglejmo torej, kako selekcionirati pomembno in ohraniti ključno v našem spominu?

Vljudno vabljeni!

Vsebina

 

Se vas loteva bojazen in mislite da vaš spomin izgublja na moči? Poglejmo, kaj pravi teorija, kako deluje spomin in katere tehnike pomnjenja nam ponagajajo ohraniti pomembne informacije (vseh si ni možno zapomniti, zato moram imeti vklopljen "spam filter").

Predavatelj
Milko Grebenc

Milko Grebenc, dipl. ing. strojništva (trenutno diplomant na FOŠ Novo mesto), zaposlen v mednarodni korporaciji Danfoss (podjetje Danfoss Trata) že 26 leto. Delal je na številnih področjih (razvoju, tehnologiji, vodenju proizvodnje, prodaji, kakovosti in poslovni odličnosti ter zadnjih 15 let na področju sistema za zajemanje povratnih informacij iz trga (Market Feedback System). Ob tem je bil 13 evropski ocenjevalec po EFQM modelu na evropski nagradi za poslovno odličnost, TPM inštruktor, vodilni notranji presojevalce po ISO 9001 /2008 in notranji presojevalec po ISO/TS 16949/2009. V svoji karieri je pripravil številne prezentacije iz katerih črpa izkušnje za razpisano vsebino.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 5. 2. 2014.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si.