Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

POSLOVNO-IZOBRAŽEVALNE IGRE ZA RAZVOJ KOMPETENC

Poslovni zajtrk s praktično demonstracijo dveh danskih iger

Program

8.30 začetek
10.30 zaključek

Trajanje: 2 uri

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 110 € + DDV

Poslovni zajtrk organiziramo v sodelovanju z doživljajsko-izobraževalno agencijo TeamBuildingLabom. 

Kdaj: torek, 24. januar 2017, ob 8.30
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj poslovnega zajtrka:
Dogodek prinaša kratko, a izrazito praktično izkušnjo s konceptom poslovno-izobraževalnih iger za katerega velja, da bo globoko zaznamoval prihodnost poslovnega izobraževanja. Udeleženci dogodka boste izvedeli, kaj so igre in kaj igrifikacija ter se spoznali s tem, kako poslovno-izobraževalne igre že uporabljajo svetovne in slovenske korporacije. Dobili boste odgovore o tem, kakšni so potencialni učinki iger, katere igre so primerne za vašo delovno organizacijo ter kako in kdaj poslovno-izobraževalne igre vpeljati v svoje delovno okolje. Udeleženci boste preizkusili del ene izmed iger in dobili dobro predstavo o tem, kako lahko ocenjujete in razvijate kompetence zaposlenih skozi sodobne metode kot so poslovno-izobraževalne igre. Na dogodku boste spoznali poslovno-izobraževalni igri Innoculture in Team Leader, ki so jih zasnovali v Copenhagen Game Lab, vodilnem evropskem proizvajalcu izobraževalnih iger.

Vljudno vabljeni!

Program poslovnega zajtrka:


  • 8.30 Predstavitev TeamBuildingLaba in ekipe.
  • 8.50 Trendi doma in v svetu, na konkretnih primerih, ki smo jih izvedli tudi s slovenskimi kadroviki in izobraževalci.
  • 9.30 odmor s pogostitvijo in neformalno diskusijo
  • 9.45 Predstavitev dveh konkretnih poslovno-izobraževalnih iger z Danske: Innoculture za učenje veščin na temo inovativnosti in inovacijskega menedžmenta ter Team Leader za razvoj vodstvenih veščin. Kratka simulacija igre v praksi.
  • 10.30 zaključek in možnost pogovora z izvajalci

 

Predavatelj
Žiga Novak, MSc, London School of Economics, vodja projekta

Žiga Novak je voditelj strokovnih delavnic na področju razvoja ekip in posameznikov, trener kreativnega razmišljanja, podjetnik, moderator in strokovnjak za metodo igre.



 






Predavatelj 
Blaž Branc, univ. dipl. sociologije, kadrovski strokovnjak

Blaž Branc je specialist za upravljanje znanja in razvoj človeških virov, predavatelj, trener in avtor. Z InCo gibanjem, Združenjem Manager in partnerji je leta 2014 prejel priznanje Slovenskega foruma inovacij za prvi v celoti igrificirani poslovni izobraževalni dogodek »Od inspiracije do inovacije«.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, postrežbo med odmorom in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 18. 1. 2017. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20170142 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si