Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Obisk Komunale Novo mesto in Zbor članov Sekcije za okolje in energijo

Program

13.30 uradni del zbora članov SOE
14.00 predstavite gostitelja in voden ogled
15.00 zaključek

Trajanje: 1,5 uri

Kotizacija

Člani: brezplačno
Ostali: 100 € + DDV

 

Obisk podjetja Komunala Novo mesto organizira Sekcija za okolje in energijo.

Kdaj: torek, 24. april 2018, ob 13.30
Kje: na Komunali Novo mesto (Centralna čistilna naprava, Šmarješka cesta 10)

 
Na zbor članov vabimo vse dosedanje člane Sekcije za okolje in energijo, kakor tudi vse ostale, ki bi to želeli postati. Članstvo v sekciji je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih naših članov. 

Vljudno vabljeni!

Pristopite k sekciji! PRISTOPNA IZJAVA SOE

Tokrat bo letni ZBOR ČLANOV Sekcije za okolje in energijo potekal na Komunali v Novem mestu. Srečanje bomo pričeli bomo s polurnim zborom in se nato posvetili praktični predstavitvi in vodenemu ogledu našega gostitelja.

 

Z aktivnim sodelovanjem članov pri zbornici oblikujemo aktualne pobude in razvojno strategijo, ki se na področju varstva okolja in zagotavljanja energije lažje razvija v želeno nam smer tudi v naši regiji. Predloge in pobude naših članov na tem področju skrbno pridobivamo in zbiramo tako na rednih sejah izvršilnega odbara sekcije kot na vseh ostalih dogodkih GZDBK kot so zbori sekcije, izobraževanja, izmenjave dobrih praks in posveti. Poslanstvo sekije pri zobrnici je vplivati na razvoj strokovnega področja in pogojev delovanja naše regije na tem področju, razširjati obzorja in izmenjavati znanje ter uspešne prakse. 

Se tudi v vašem podjetju srečujete z izzivi, ki vam jih ne eni strani postavlja okoljska zakonodaja, na drugi pa boj za konkurenčnost? Zbrani v sekciji jih lahko rešujemo skupaj! Vabljeni, da se nam pridružite.

Na zbor članov vabimo vse dosedanje člane Sekcije za okolje in energijo, kakor tudi vse ostale, ki bi to želeli postati. Članstvo v sekciji je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih naših članov.

13.30 zbora članov 

  1. Odprtje zbora članov Sekcije za okolje in energijo
  2. Sprejem poročila o delu v obdobju 2017/2018
  3. Predstavitev in sprejem programa dela za obdobje 2016/2017
  4. Razno

14.00 predstavite gostitelja in voden ogled 

  1. Predstavitev družbe

  2. voden ogled 

15.00 zaključek 

Predstavitev:

Komunala Novo mesto je javno podjetje. Pri delu jih vodijo vrednote kakovostnega in strokovnega opravljanja storitev, družbena in okoljska odgovornost, skrb za zaposlene in pripadnost družbi. Vizija družbe je biti vsem svojim uporabnikom storitev in okolju prijazna družba.

Osnovno poslanstvo družbe je izvajanje kakovostnih in zanesljivih komunalnih storitev za vse uporabnike, kar omogoča življenje v čistem in zdravem okolju. Svoje poslanstvo gradijo na strokovnosti, temeljnih vrednotah družbe in dolgoletnih izkušnjah na področju izvajanja komunalnih storitev.

V razvoj regije so močno upeti, tako s tradicijo kot s pogledom v prihodnost. Izzivov na področju okolja in energije jim nikoli ne primanjkuje.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 20. 4. 2018. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku in potrdila. Potrdila se izdajo le na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 20. 3. 2018. 

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20180424 + matična številka vašega podjetja. 
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990. 
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si