Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Obisk podjetja Akrapovič, d. d., PE Črnomelj in zbor članov SKI

izmenjava dobrih praks SKI

Program

12.00 začetek
15.30 zaključek

Trajanje: 3,5 ure

Kotizacija

Dogodek organiziramo samo za člane GZDBK, udeležba je brezplačna.



Sekcija za kakovost in inovativnost
pripravlja izmenjavo dobrih praks. Tokrat bomo obiskali podjetje Akrapovič, d. d., ki je vodilni proizvajalec vrhunskih izpušnih sistemov za motocikle in športne avtomobile.


Kdaj: četrtek, 21. junij 2018, ob 12.00
Kje: Akrapovič, d. d., PE Črnomelj, Ulica Heroja Stariha 24, Črnomelj (zemljevid)

Namen in cilj dogodka:
Namen tovrstnih dogodkov je izmenjava dobrih praks na področju kakovosti in inovativnosti, medsebojno povezovanje članov, izmenjava informacij in izkušenj, kar je gotovo velika dodana vrednost za vsakega udeleženca.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

Podjetje Akrapovič je vodilni proizvajalec vrhunskih izpušnih sistemov za motocikle in športne avtomobile. Je pionir na področju inovativne uporabe titana in superzlitin ter vodilno podjetje na področju razvoja komponent iz ogljikovih vlaken. Akrapovičevi izpušni sistemi slovijo po izboljšani zmogljivosti, nezmotljivem zvoku, inovativnem dizajnu, lahki konstrukciji, kakovostni izdelavi in trpežnosti.

Podjetje je pred 27 leti v Sloveniji ustanovil nekdanji motociklistični dirkač Igor Akrapovič, znamka pa si je v vseh teh letih pridobila izjemen mednarodni ugled. Podjetje Akrapovič je z delovanjem na dirkaškem področju – na katerem je skupaj z dirkači in ekipami, ki jih podpira, doseglo najpomembnejše naslove svetovnih prvakov – ter postavljanjem najvišjih oblikovalskih standardov – zaradi česar je v zadnjih treh letih prejelo šest nagrad Red Dot – nenehno v ospredju razvoja tehnologije izpušnih sistemov.

Po predstavitvi in ogledu podjetja bo sledil kratek ZBOR ČLANOV Sekcije za kakovost in inovativnost. Vsi, ki bi želeli tvorno sodelovati pri delu sekcije kot člani izvršilnega odbora, vljudno vabljeni, da podate svojo vlogo. Več o delu sekcije > 


URNIK OBISKA:


  • 11.45 – 12.00     Sprejem udeležencev
  • 12.00 – 13.00     Predstavitev podjetja in področja kakovosti
  • 13.00 – 15.00     Ogled proizvodnje in skladišča z zaključno razpravo
  • 15.00 – 15.30     Zbor članov SKI
  • 15.30                 Zaključek



Članstvo v sekciji je brezplačno za vse zaposlene v podjetjih naših članov. 
PRISTOPNA IZJAVA SKI >

Prijave:

štrvilo mest je omejeno. prednost imajo člani GZDBK. Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 20. 6. 2018.

Dodatna pojasnila: Andreja Vidrih, 07 33 22 184, andreja.vidrih@gzdbk.si