Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Letni razvojni pogovor in ocena uspešnosti dela

delavnica

Program

8.30 začetek
10.00 odmor
10.20 nadaljevanje
11.50 omor
12.00 nadaljevanje
13.30 zaključek

Trajanje: 6 andragoških ur

Kotizacija

Člani: 110 € + DDV
Ostali: 135 € + DDV

Pri udeležbi več udeležencev iz enega podjetja je kotizacija za člane GZDBK 85 € na udeleženca ter za ostale 110 € na udeleženca.

Kdaj: četrtek, 8. november 2018, ob 8.30 

Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj izobraževanja:
Letni razvojni pogovor s sodelavcem je priložnost za konstruktiven dialog med vodjo in sodelavcem. Posledica dobro izpeljanega letnega razgovora so večja motivacija zaposlenih, bolj učinkovito sodelovanje, boljši medosebni odnosi in povečanje zaupanja med sodelavcem in vodjo. Hkrati je letni razgovor dobra osnova za načrtovanje nadaljnjega razvoja, izobraževanja in poklicne poti sodelavca, pa tudi za ocenjevanje njegove uspešnosti.

Na delavnici bomo usposabljali in motivirali vodje, da se bodo z zaposlenimi bolj učinkovito pogovorili o rezultatih preteklega dela, trenutni delovni uspešnosti in ciljih v prihodnosti.

Udeleženci se bodo naučili in osvežili veščine pri pripravi in organizaciji učinkovitih letnih pogovorov s sodelavcem. Utrjevali bodo komunikacijske tehnike med izvedbo pogovora.


Koristi udeležencev:

  • Z udeleženci bomo poiskali odgovore, zakaj je dobro vodeni letni razgovor resnično eno najmočnejših orodij učinkovitega vodenja.
  • Spoznali bodo:
    • pravilno rabo komunikacijskih veščin in komunikacijskih tehnik med vodenjem letnega pogovora,
    • kako se organizacijsko in vsebinsko pripravijo na letni pogovor ter
    • katere so glavne težave pri izvedbi letnega pogovora in kako jih odpravimo.

Vljudno vabljeni!

Vsebina

Delavnica je namenjena vsem vodstvenim delavcem, delovodjem, poslovnim koordinatorjem in povezovalcem skupin ter tistim, ki pri svojem delu vodite, usmerjate, ocenjujete in motivirate sodelavce, da dosegajo načrtovane cilje. Spoznali in nadgradili bomo naslednje vsebine:

  • Vloga vodje.
  • Pomen vzpostavitve dobrega stika,
  • Odnos do sodelavca.
  • Pomen nebesedne komunikacije.
  • Komunikacijske tehnike med vodenjem letnih razgovorov.
  • Veščine postavljanja ciljev.
  • Učinkovita vprašanja, tudi coaching vprašanja.
  • Faze letnega razgovora (priprava, začetek, izpeljava, zaključek).
  • Kariera (želje in perspektive) in težke situacije, ki se lahko pri pogovorih pojavijo.
  • Napake pri vodenju.
  • Kaj in kako po končanem letnem razgovoru?
  • Igre vlog: simulacija vodenja letnega razgovora

Predavateljica 
Irena Vrhovnik

Irena Vrhovnik je učiteljica slovenskega jezika, andragoginja, NLP Coach (International Neuro-Linguistic Programming Trainers Association) in mednarodni SDI (Strength Deployment Inventory) trener. 2008 je opravila TA (Transakcijsko analizo) 101, kjer študij nadaljuje. Opravila je Pedagoško-andragoško izobraževanje za predavatelje višjih šol, na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Kot predavateljica ali trenerka je sodelovala s številnimi podjetji in organizacijami, med katerimi so Krka, d. d., Terme Krka, d. o. o., Domel, d. o. o., Ministrstvo za obrambo RS, Slovenska vojska, Center za usposabljanje Poljče, Adria Mobil, d. o. o., GZS, CPU, Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine, Chiesi Slovenija, d. o. o., UKC Ljubljana, Zdravstveni domovi v Sloveniji, Slovenski inštitut za standardizacijo, Slovensko farmacevtsko društvo, na Tednih vseživljenjskega učenja in Svetovnih tednih podjetništva.

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, gradivo, postrežbo med odmorom in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 6. 11. 2018. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun GZDBK pri NLB, d. d., Ljubljana, številka SI56 0297 0025 6614 247, sklic 20181108 + matična številka vašega podjetja.
Matična številka GZDBK: 2295032. ID GZDBK za DDV: SI68152990.
Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si