Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Forum kadrovske prakse v podjetju Luka Koper

strokovna ekskurzija

Program

07.00 odhod iz Nm 
16.00 odhod iz Kp

Trajanje: 9 ur

Kotizacija

Člani GZDBK in DKD DBK: 40 € 
Ostali: 80 €

 

Sekcija za ravnanje s človeškimi viri in Društvo za kadrovsko dejavnost Dolenjske in Bele krajine vabita na forum kadrovske prakse v podjetje Luka Koper, d. d.



Kdaj
: četrtek, 20. september 2018, ob 7.00 odhod s parkirišča nakupovalnega centra Qlandia Novo mesto. (vstop možen tudi na glavni avtobusni postaji v Trebnjem)

Namen in cilj strokovne ekskurzije:
Izmenjava dobrih kadrovskih praks v podjetju. Tokrat obiščemo podjetje Luka Koper, d. d., ki se predstavi tako:



Obalno-kraška regija je po velikosti med najmanjšimi regijami v Sloveniji, po gospodarski razvitosti pa med bolje razvitimi. Luka Koper je delniška družba, ki s svojo dejavnostjo vpliva na razvoj Obalno-kraške regije in ji daje pozitiven in dinamičen gospodarski utrip.

Luka Koper, d.d. v koprskem pristanišču izvaja pristaniške in logistične storitve. Zastavljajo si ambiciozne cilje, da bi hkrati zadovoljili želje kupcev, lastnikov družbe in zaposlenih v podjetju.

Želijo biti odlični, zato so leta 2005 stopili na pot k evropski poslovni odličnosti in leta 2006 prejeli nagrado za uvrstitev med finaliste evropske nagrade za poslovno odličnost. Od 2010 jih odlikuje tudi okoljski certifikat EMAS, sicer pa za kakovost jamčijo tudi številni drugi certifikati.

Vpeti so v mednarodne blagovne izmenjave in mednarodno poslovanje, dosledno skrbijo za izboljšanje kakovosti življenja v prostoru, v katerem tudi sami delajo in živijo.

Vljudno vabljeni!

Program


Vljudno vabljeni na strokovno ekskurzijo v podjetje Luko Koper, d. d.

Ogledali si bomo storitveno podjetje, ki s svojo dejavnostjo vpliva na razvoj Obalno-kraške regije in ji daje pozitiven in dinamičen gospodarski utrip. Vpeti so v mednarodno poslovanje, kjer s svojo zanesljivo in razvito pristaniško ponudbo podpirajo globalne logistične rešitve za države srednje in vzhodne Evrope. Usmerjeni so v doseganje celovite kakovosti in tudi v izboljšanje kakovosti življenja v prostoru, v katerem delajo in živijo. So sodobna, učeča se organizacija, zato veliko pozornosti namenjajo pravizobraževanju, upravljanju, razvoju in motiviranju zaposlenih. Zagotavljamo vam prijeten program stanovskega druženja. Podrobnosti razkrivamo v urniku:

Urnik

07.00: Odhod - zbor na parkirišču pred Qlandio (vstop možen tudi na glavni avtobusni postaji v Trebnjem)
10.00: Predstavitev in ogled podjetja Luka Koper
13.00: Kosilo v starem mestnem jedru ribiškega mesteca Izola - v Hotelu Marina, po želji tudi sprehod ob morju
15.00: Voden ogled vinske kleti v Hiši Refoška Vinakoper
16.00: Odhod iz Kopra

Kotizacija:

Cena zajema udeležbo na dogodku, avtobusni prevoz, oglede, kosilo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Rok za prijavo in plačilo kotizacije je do vključno 13. septembra 2018 oziroma do zapolnitve prostih mest. Prosimo vas, da svojo prijavo sporočite na el. naslov: m.becele@tpv.si. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 17. september 2018. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti!

Plačilo

Kotizacija strokovne ekskurzije za člane DKD DBK in GZDBK je 40 EUR, za nečlane 80 EUR. Cena zajema udeležbo na dogodku, avtobusni prevoz, ogled in kosilo. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca. Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun DKD Dolenjske in Bele krajine pri Abanki d.d., številka SI56 0510 0801 6040 979, sklic SI00 2009. Društvo ni davčni zavezanec, zato pri nakazilu ni potrebno prišteti DDV! Matična številka DKD DBK: 1148605000. Potrdilo o plačilu predložite najpozneje ob prihodu na dogodek.

 

Dodatna pojasnila: Mateja Becele, m.becele@tpv.si, 07 39 18 697 ali mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si