Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Neverbalna komunikacija v pogajanjih in prodaji - ZAPOLNJENO

KOMPETENTNA SLOVENIJA

Program

9.00 začetek
14.00 zaključek

Trajanje: 6 ped. ur

Kotizacija

Število mest je omejeno. Delavnica je za udeležence brezplačna.





Kdaj: ponedeljek, 5. november 2018, ob 9.00
Kje: v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Namen in cilj predavanja:
Na delavnici se bomo posvetili praktičnim vidikom razumevanja in učinkovite uporabe neverbalne komunikacije.

Vljudno vabljeni!

»KOMPETENTNA SLOVENIJA« vas v okviru programa Kompetenčni centri za razvoj kadrov 2.0 vabi na delavnico 

»NEVERBALNA KOMUNIKACIJA V POGAJANJIH IN PRODAJI« 


Delavnica je razdeljena na dva dela, in sicer:

1) Osnove govorice telesa in vokalizacije: kako pravilno razumeti telo in z njim učinkovito spregovoriti, temeljni pojmi govorice telesa, na katere signale je potrebno biti še posebej pozoren, kako nadzorovati svoj glas, s kakšnim glasom začenjati in s kakšnim končati stavke, kaj je pravilna jakost, kako pravilno povezovati vokalizacijo in govorico telesa tako, da dosežemo čim večji učinek…

2) Pogajanja in prodaja: kako implementiramo osnovne vidike govorice telesa in vokalizacije v praktično okolje pogajanja in prodaje, kako pravilno beremo človeka med pogajanji, kako neverbalno komunikacijo lahko načrtno uporabljamo v prodaji skozi praktične primere ...


Delavnica vključuje praktične primere in praktične vaje, s katerimi udeleženci na prijeten in humoren način hitreje osvojijo nova znanja tudi skozi praktične primere. Naučili se boste komunicirati in timsko sodelovati ter tekmovati, spoznali boste sebe s perspektive primernosti za sodelovanje in dobili povratno informacijo o tem, kako ste v komuniciranju uspešni in kako vas vidijo drugi.


Število mest je omejeno.
 Delavnica je za udeležence brezplačna. 


POMEMBNO OBVESTILO SKLADA IN KOMPETENTNE SLOVENIJE!
Ker se je pri naših preteklih delavnicah vse prevečkrat zgodilo, da se kljub prijavi nekateri posamezniki delavnice niso udeležili in niti svoje odsotnosti niso sporočili, smo sprejeli odločitev, da se tisti, ki ni opravičil svoje odsotnosti, naslednjih treh naših brezplačnih delavnic ne more udeležiti. Prosimo za razumevanje, saj želimo s tem zagotoviti brezplačne delavnice vsem tistim, ki se jih bodo res udeležili, ker moramo marsikdaj kakšno prijavo zavrniti zaradi omejitve mest. Poleg tega je vse povezano tudi s stroški, tako najema (velikosti) dvorane kot naročene postrežbe.




Delavnico ob finančni podpori Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropske unije (Evropski socialni sklad) organizira Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije in Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine.

 

Predavatelj

Edvard Kadič je strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj. Velja za enega najbolj prepoznavnih in izkušenih strokovnjakov na tem področju v Sloveniji, avtor 8-ih knjig, prevajalec, strokovni komentator na RTV SLO, POP TV, A Kanal, Planet Siol, časopis Finance, Delo, Reporter …, pogajalec in „profiler“ za različna podjetja v Slo, praktične izkušnje pa si je med drugim nabiral kot direktor prodaje v Sloveniji za Gillette, Oral-B in Duracell, direktor veleprodaje sistema Emona Obala Koper itd.. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi, njegova konkurenčna prednost pa je prav sposobnost podajanja zapletenih in kompleksnih tematik na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi.

Prijave

Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. 

POMEMBNO OBVESTILO SKLADA IN KOMPETENTNE SLOVENIJE!
Ker se je pri naših preteklih delavnicah vse prevečkrat zgodilo, da se kljub prijavi nekateri posamezniki delavnice niso udeležili in niti svoje odsotnosti niso sporočili, smo sprejeli odločitev, da se tisti, ki ni opravičil svoje odsotnosti, naslednjih treh naših brezplačnih delavnic ne more udeležiti. Prosimo za razumevanje, saj želimo s tem zagotoviti brezplačne delavnice vsem tistim, ki se jih bodo res udeležili, ker moramo marsikdaj kakšno prijavo zavrniti zaradi omejitve mest. Poleg tega je vse povezano tudi s stroški, tako najema (velikosti) dvorane kot naročene postrežbe.

 

Dodatne informacije: Andreja Vidrih, 07 33 22 184, andreja.vidrih@gzdbk.si