Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Forum kadrovske prakse v podjetju BSH Nazarje

strokovna ekskurzija

Program

07.30 odhod iz Nm 
17.30 prihod v Nm

Trajanje: predvidoma 10 ur

Kotizacija

Člani GZDBK in DKD DBK: 10 € 
Ostali: 40 €

 

Sekcija za ravnanje s človeškimi viri in Društvo za kadrovsko dejavnost Dolenjske in Bele krajine vabita na forum kadrovske prakse v podjetje BSH Hišni aparati iz Nazarja.



Kdaj
: sreda, 16. oktober 2019 

Namen in cilj strokovne ekskurzije:
Izmenjava dobrih kadrovskih praks v podjetju. Tokrat obiščemo podjetje BSH Hišni aparati iz Nazarja:



Podjetje BSH Hišni aparati, d. o. o., Nazarje je specializirano za razvoj in proizvodnjo malih gospodinjskih aparatov za pripravo hrane in napitkov. Kot del mednarodnega koncerna BSH Home appliances Group so s svojo prodajno službo v Ljubljani odgovorni tudi za prodajo bele tehnike v JV Evropi. So največji proizvajalec malih gospodinjskih aparatov v Evropi, eno največjih podjetij v Sloveniji in tudi med najpomembnejšimi podjetji v koncernu BSH. Da pa bodo to ostali tudi v prihodnje, so motivirani, inovativni in dobro usposobljeni sodelavci.

  • Konec leta 2018 je bilo v BSH Slovenija zaposlenih 1230 ljudi.
  • Tovarna BSH Nazarje je v letu 2018 proizvedla več kot 7 milijonov malih gospodinjskih aparatov.
  • Tovarna BSH Nazarje je v letu 2018 proizvedla več kot 7 milijonov malih gospodinjskih aparatov.
  • Največja tovarna malih gospodinjskih aparatov v Evropi.


Vodenje BSH Adriatic East regije opravljajo Matija Petrin, Wolfram von Ohain in Boštjan Gorjup. BSH lokacije v regiji Adriatic East so Tovarna Nazarje in prodaj v Ljubljani, v Zagrebu, v Beogradu, v Sofiji in v Bukarešti.


Zaposleni so v BSH osnova za uspeh

Posamezne prednosti zaposlenih, njihova strast do ambicij BSH, njihovo tehnično znanje ter močne skupne vrednote, so ključni dejavnik za uspeh BSH.

BSH spodbuja razvoj svojega zaposlene glede na njihove ambicije in potencial, pri čemer ponuja sodobno in dinamično delovno okolje. BSH je v zadnjih letih širil svojo globalno mrežo zaposlenih in predstavlja globalno podjetje, ki ceni in spodbuja raznolikost: zaposleni v BSH, ki so kar na petih kontinentih, prispevajo k široki raznolikosti pogledov in izkušenj ter so osnova za inovativne proizvode in storitve, ki so uporabnikom v veliko korist.

Konec leta 2017 je imel BSH po svetu približno 61.800 zaposlenih.

Leta 2017 je neodvisna ustanova Top Employers Institute podjetju BSH v Belgiji, na Kitajskem, v Franciji, Španiji, Združenemu kraljestvu in ZDA dodelila naziv Najboljši delodajalec (Top Employer).

Vljudno vabljeni!

Program

 

- 07.30: Odhod - zbor na parkirišču pred Qlandio v Nm

(vstop je možen tudi na glavni avtobusni postaji v Trebnjem in na obračališču mestnega avtobusa na Dolenjski cesti, Ljubljana – jug)

- 11.00: Predstavitev in ogled podjetja BSH Hišni aparati, d. o. o. Nazarje

- 14.00: Kosilo v gostilni s stoletno tradicijo, kjer diši pristna domača hrana, pripravljena iz pridelkov okoliških kmetov, v Hiši Lisjak – Gostilni pri mamici

- 15.45: Postanek pri najbolj znanih slovenskih krofih

- 17.30: Predviden prihod v Novo mesto

 

Forum je priložnost za spoznavanje kadrovskih praks uspešnih podjetij in stanovsko mreženje. 

Kotizacija:

Cena kotizacije zajema udeležbo na dogodku, avtobusni prevoz, ogled podjetja, kosilo ter potrdilo za udeležbo. Potrdila pa se izdajo le na zahtevo udeleženca.

Prijave:

Rok za prijavo in plačilo kotizacije Društvu za kadrovko dejavnost DBK je do vključno 6. oktobra 2019 oziroma do zapolnitve 40-ih prostih mest. Prijavo sporočite na el. naslov: m.becele@tpv.si.

Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 11. oktober 2019. V nasprotnem primeru vam Društv za kadrovko dejavnost DBK kotizacijo zaračuna v celoti!

Plačilo

Kotizacijo predhodno nakažite na poslovni račun DKD Dolenjske in Bele krajine pri Abanki d.d., številka SI56 0510 0801 6040 979, sklic SI00 16102019. Društvo ni davčni zavezanec, zato pri nakazilu ni potrebno prišteti DDV.

 

Dodatna pojasnila: Mateja Becele, m.becele@tpv.si, 07 39 18 697 ali mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si