Gospodarska zbornica   Dolenjske in Bele krajine

Projekt APP

Spletna stran ZAPP je vse kar potrebujete za pričetek praktične, strokovne in učinkovite promocije zdravja pri delu

Spletna stran ZAPP je vse kar potrebujete za pričetek praktične, strokovne in učinkovite promocije zdravja pri delu

17.2.2016

Pred vami je nova, brezplačna strokovna spletna platforma projekta APP www.zapp.si. Sedaj ni več izgovorov, saj imate tu uporabno sredstvo z rabo katerega lahko na več načinov izvajate zakonsko zavezujočo promocijo zdravja na delovnem mestu. Kot poziva vstopna stran – ZAČNITE TAKOJ! Stran je namenjena delodajalcem, zaposlenim in strokovni javnosti. Na njej vam na atraktiven način podajamo koristne vsebine in orodja za izboljšanje zdravja ter produktivnosti zaposlenih kot so navodila, kako se lotiti promocije zdravja v podjetju, program promocije zdravja pri delu, uporabni videi, slovenski primeri dobre prakse s področja zdravja pri delu, posterji, članki, koristne povezave in ostale uporabne vsebine.

 

Podrobnosti o projektu APP, v sklopu katerega je zasnovana strokovna spletna platforma www.zapp.si, so vam na voljo na informativni spletni strani projekta app-zdm.si

 

Projekt APP – Atraktivna Promocija Promocije zdravja pri delu je na podlagi javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Nazaj